Нови проблеми за Арсенал преди гостуването на Хъл Сити

16:16
Нови проблеми за Арсенал преди гостуването на Хъл Сити
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер ще изпита известни проблеми при сформирането на състава си за срещата с Хъл Сити този уикенд. Двубоят е в събота от 19:30 българско време на стадион "Кингстън Къмюникейшънс", а "артилеристите" почти сигурно ще бъдат без своя капитан Франсеск Фабрегас. Испанецът има много минимални шансове да се възстанови от контузията, която го извади и от сблъсъка с Порто в шампионската лига, спечелен от "топчиите" с разгромното 5:0.

Арсен Венгер ще бъде лишен и от услугите на още двама играчи: десният защитник Бакари Саня и централния бранител Сол Кембъл. И двамата са получили травми от сблъсъка във вторник и няма да пътуват с тима. Техните места в титулярния състав по всяка вероятност ще бъдат заети от Емануел Ебуе и Микаел Силвестър.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pesh00
11.03.2010 23:56

ice_arsen Прав си ако Арсенал бяха с най добрия си състав през целия сезон няма кой да ги спре!

tishevbest
11.03.2010 17:26

Това проблеми ли са когато излизаш срещу Хъл?Та те се борят за оставане в лигата......а Арсенал за шампиони.

ice_arsen
11.03.2010 17:11

само погледнете какво прави Арсенал с толкова много и постоянни проблеми!!!Ами ако ги нямаше тея проблеми и контузии не виждам кой можеше да ни спре като се има предвид спада на формата на почти всички големи отбори тая година.Дано Перси се оправя по бързо и помогне за четвъртинафинала който ще бъде много по тежък от този с Porto Go Gunners Go *thumb_up* *beer*

KocetoCSKA
11.03.2010 17:06

Напоследък Ебоуе се представя страхотно, така че отсъствието на Саня няма да е проблем. Сонг и Диаби пък се справиха отлично в центъра на терена срещу Порто. Единствено ме притеснява Силвестър, който напоследък хич не е във форма, дано това не му изиграе лоша шега.

rusev11
11.03.2010 16:47

Честно казано това не ме учудва.Всеки пойто малко поне е следил играта на тима знае че Сол няма сили за два мача подред все пак е на 35 години.За Сеск също се очакваше след като от същата контузия по-рано през сезона отсъства 20 дни.За травмата на Саня незнам какво му е точно ама дано да се оправя бързо,все пак за сега има рвностоен заместник. *thumb_up*

KocetoCSKA
11.03.2010 16:21

Е тея се насраха... Нищо че са ми любимци, ама пък ебати кекавия отбор...