Галиани: 100 милиона повече в бюджета и щяхме да бием Юнайтед

14:07
Галиани: 100 милиона повече в бюджета и щяхме да бием Юнайтед
Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани заяви, че "росонерите" имат нужда от допълнителни 100 милиона евро на година в бюджета си, за да могат да се конкурират с клуб като Манчестър Юнайтед.

Миланският гранд отпадна от Шампионската лига, след като Юнайтед го разби с 4:0 на "Олд Трафорд".

"Един от основните ни проблеми са стадионите. В другите европейски държави поддържат и преправят стадионите си, това променя феновете, променя и приходите, които влизат в клубовете. За съжаление в Италия съоръженията са общински и нещата засега ще останат такива. Трябва да обновим стадионите си, колкото и време да отнеме това. Всички се развиват само ние оставаме едни и същи. Помислете за Болоня, Бергамо и няколко други клуба - техните съоръжения са още онези от 1920 година, без покрив над трибуните и никой не им позволява да ги реконструират", споделя вицепрезидентът на "росонерите"

Ако Милан разполага със 100 милиона евро повече в бюджета си на сезон, тогава и ние ще направим отбор като Манчестър Юнайтед и ще им бъдем реална конкуренция", добави Галиани.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

arsenov
11.03.2010 17:22

(Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани заяви, че "росонерите" имат нужда от допълнителни 100 милиона евро НА ГОДИНА) ахаахахахах че то всеки среден отбор с такъв биуджет ше има претенциии е ливади *lol* стадионите са отлични особенно селската полянка на фиорентина дет топката се връща от вятъра *lol*

patoka
11.03.2010 17:11

Стадионите пък сега били проблема ОМГ.Нали Берлускони е главния човек в Италия да направи нещо по въпроса