Бекъм се окичи с \"омразата към Глейзър\" на тръгване от \"Олд Трафорд\"

11:35
Бекъм се окичи с \"омразата към Глейзър\" на тръгване от \"Олд Трафорд\"
Асът на Милан Дейвид Бекъм "разбуди духовете" в Англия, след като си тръгна от терена на "Олд Трафорд" със зелено-жълт шал. Както е известно, вчера халфът влезе като резерва за Милан при загубата с 0:4 от Манчестър Юнайтед в осминафинал реванш от Шампионската лига.

Феновете показаха изключително отношение към иконата на Юнайтед, особено, когато накрая той си тръгна със атрибута, който се превърна в символ на протестите на феновете срещу семейство Глейзър.

Малко по-късно обаче Бекъм се дистанцира от протестите като заяви:

"Аз съм привърженик на Манчестър Юнайтед. Видях шала и си го сложих на врата. Това са старите цветове на Манчестър Юнайтед, поне аз така знам. Ако трябва да съм честен не съм много по протестите. Аз съм просто фен на "червените дяволи". Подкрепям клуба. Винаги съм го правил и винаги ще го правя. Нямам нищо общо с това, което се случва с другите хора, но винаги ще подкрепям Юнайтед".

Бекъм призна, че е знаел за протестите срещу собствениците, като добави: "Чуват се всяка седмица. Винаги има протести. Да се надяваме, че скоро напрежението ще отшуми"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

typana234
11.03.2010 12:07

Браво на Бекъм *thumb_up* Завинаги един от нас GLORY GLORY MAN UTD *devil*