Двама от Ередивизи на проби в Славия

13:18
Двама от Ередивизи на проби в Славия
Двама футболисти от холандската Ередивизие ще дойдат на проби в Славия. Централният защитник от марокански произход Самир Ел Мусаи и нападател, чието име се пази в тайна, ще бъдат тествани една седмица от Вили Вуцов, но визитките им са сериозни, съобщава "Меридиан Мач". И двамата са минали през школата на Адо Ден Хааг.

Още във вторник треньорът на "белите" освободи анонимните аржентинци, които му бяха предложени, и вчера те вече не тренират с отбора от "Овча купел". Мунаро Хорта Мануел и Сантяго Алехандро Фреан пристигнаха миналия петък и взеха участие в мача на втория отбор на Славия срещу Локомотив Мездра, спечелен от "белите" с 3:0. Фреан, който игра като ляв халф, дори вкара първото попадение за отбора на Асен Букарев.

Според Вуцов сънародниците на Марадона не притежават нужните качества да играят в Славия и ако не става въпрос за завършени футболисти, в клуба предпочитат да дават шанс на собствените си таланти. За последно Феран е играл в тим от втора аржентинска дивизия, докато Мануел се е подвизавал в Гърция.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация