Левски съзря заговор с рефер

13:01
Левски съзря заговор с рефер
Назначението на Стефан Спасов за главен съдия на мача Литекс - Левски е доста странно. Това обяви собственикът на "сините" Тодор Батков. Перничанинът е недолюбван на "Герена" заради пристрастията си към тима на съгражданите си от "Титан", съобщава "Стандарт".

"Справи се нелошо с дербито с ЦСКА миналата година, дори му се извиних. Но ми изглежда странно, сподели адвокат Батков. - Не е тайна, че шефовете на ЦСКА финансират хобито си с публични пари. В същото време София е затънала в преспи. Не си плащат, разсрочват си данъците, дълговете към спортното министерство, полиция. Те явно са по-българи от Левски. Съдии ни слагат - техни съселяни", ядоса се босът на "сините".

Собственикът на Левски беше категоричен, че дузпата за Левски срещу Миньор е чиста и изрази увереност в титлата. "Третата позиция е най-добра. Ще извоюваме 5 победи до 27 март (б. а. дербито с ЦСКА) и после ще доиграем 8 мачлета като новия, стар шампион", завърши Тодор Батков.

Звукови ефекти уреди агитката на Левски по време на мача на сезона в неделя с Литекс. Днес "сините" запалянковци посетиха Ловеч, където имаха среща с местната полиция. Органите на реда позволиха на феновете на шампионите да вкарат собствена уредба на стадиона. Тя ще гърми откъм "кошарата" за гостуващите ултраси. "Всичко мина много добре. Позволиха ни дори да носим и факли", обяви шефът на фенклуба Владимир Владимиров-Гугутката.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация