Трезеге: Време ни е за трофей

10:24
Трезеге: Време ни е за трофей
Звездата на Ювентус Давид Трезеге разкри амбициите на "бианконерите" да спечелят Лига Европа.

"Наложи се да играя повече, отколкото бе планирано поради травмата на Амаури, но се справям и това ме прави много щастлив. С всеки мач се чувствам все по-добре и искам все повече да продължа да играя и да бележа. Сега опитвам да вникна и в най-малките изисквания, които треньора има към мен", каза французинът.

Трезеге се превърна в основен футболист за Юве след като се върна в игра от контузия и сега е почти несменяем титуляр в стартовите единадесет на наставника Алебрто Дзакерони. Срещу английския Фулъм опитният футболист ще има възможност да отбележи своя първи гол в Европа за 2010 година, който обаче ще е пореден в дългата му и успешна кариера с фланелката на торинския тим.

Трезеге не скри амбицията на тима си да триумфира в Лига Европа.
"Не сме печелили нищо през последните три години. Време е да завоюваме важен трофей. Вярно е, че очаквахме да участваме в друга надпревара, но трябва да се гледа напред. Ще подходим с уважение към Фулъм, които елиминираха носителя на Купата на УЕФА. Освен в Европа обаче, искаме да продължим с побеждаваме в Серия "А", а победата във Флоренция ни дава допълнителен тласък", добави Трезеге.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kraska_27
11.03.2010 10:42

ne e *lol* Кой каквото и да казва НАЙ-великия отбор с НАЙ-вярната публика е LIVERPOOL. *beer* *party* *thumb_down*