\"Разтреперих се, когато феновете на Юнайтед ме аплодираха\"

09:30
\"Разтреперих се, когато феновете на Юнайтед ме аплодираха\"
Дейвид Бекъм разкри, че се е почувствал страхотно, когато феновете на Манчестър Юнайтед са го аплодирали по време на вчерашния осминафинал между "червените дяволи" и Милан на "Олд Трафорд".

Както е известно, Бекс се появи като резерва след почивката и получи ръкопляскания от привържениците на домакините, които явно не бяха забравили един от легендарните футболисти на своя клуб.

"Разтреперих се, когато феновете на Юнайтед ме аплодираха", споделя Бекъм след края на мач. "За жалост, Милан загуби и отпадна от надпреварата. Исках да започна като титуляр и фактът, че останах на пейката много ме разочарова. Играхме срещу силен отбор и първият гол, който получихме, ни постави на колене", споделя Бекс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

krasenco
11.03.2010 12:47

Какво и да си говорим Бекъм ще си остане една легенда в Манчестър.Допринесе много за клуба.Беше в основата на трибъла тогава.Общо взето от тогава започна възхода на Юнайтед,за да се превърне в един от най-добрите отбори в света.Да е жив и здрав Бекъм.Завинаги в сърцата ни *thumb_up*

Jurka5
11.03.2010 12:32

Може и да е наемник,но след като напусна Юнайтед и си помисли,че те без него няма да си нищо,почнаха да печелят..А мога да ти го гарантирам,че Бекъм е фрашкан с пари и му се играе футбол.Както едно време преди да се сдуши с Виктория..Още един път се доказа,че никой не е над Юнайтед!

excille
11.03.2010 11:19

holliwood "честно казано Бекъм му се иска да беше останал на Олд Трафорд", честно казано ти от къде знаеш. Знаеш ли колко пари прибира в Щатите, той е наемник.

holliwood
11.03.2010 10:06

М.Юнатд са велик отбор ,честно казано Бекъм му се иска да беше останал на Олд Трафорд,но времето не може да се върне назад *wink*