\"Когато имаш нашите проблеми, е невъзможно да биеш Юнайтед\"

08:46
\"Когато имаш нашите проблеми, е невъзможно да биеш Юнайтед\"
Наставникът на Милан Леонардо се оправда с контузиите на ключови футболисти за унизителната загуба с 0:4 от Манчестър Юнайтед. Бразилецът също така похвали "червените дяволи", заявявайки, че в момента момчетата на сър Алекс са в прекрасна форма и са един от основните фаворити за спечелването на трофея в Шампионската лига.

"Имахме нужда от всички, за да преодолеем дефицита от първия мач. Вместо това двама от най-добрите ми играчи се контузиха преди началото на двубоя на "Олд Трафорд" (Алесандро Неста и Алешандре Пато). Когато имаш нашите проблеми, е невъзможно да биеш Юнайтед. Изиграхме някои страхотни двубоя, за да стигнем до тази фаза на турнира, но един подобен резултат праща всичко по дяволите", споделя наставникът на "росонерите".

"Представях си развитието на вчерашния мач по съвсем друг начин, но за съжаление контузиите на основните ми играчи провали плановете ми", допълва Леонардо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kotaraka1899
11.03.2010 13:44

Това се дължи на тъпия му акъл как може Бекъм и Зеедорф да са резерви а да пусне Индзаги на мясото на Бориело вместо на мястото на Хунтелаар просто Хунтелаар прави много пропуски да си ходи леонардо!!!