Роналдиньо: Ще участвам на следващите два Мондиала

18:32
Роналдиньо: Ще участвам на следващите два Мондиала
Бразилският полузащитник на Милан Роналдиньо е убеден, че ще заслужи мястото си в състава на националния отбор на Бразилия за следващите две Световни първенства.

Селекционерът на "кариоките" Карлос Дунга не крие, че Диньо не влиза в плановете му за предстоящия форум в ЮАР. Освен това и други от ръководството на "селесао" се съгласиха с наставника, че Роналдиньо не липсва на представителния тим на родината си.

"Винаги съм положително настроен. Играя добре в Милан, вярвам, че ще взема участие в Световното първенство", каза бразилецът.

29-годишният футболист на "росонерите" не скри желанието си да продължи да облича националната фланелка и след ЮАР 2010.

"Искам да участвам не само на това Световно, а и на следващото. Това е моята мечта. Надявам се формата ми да е на толкова високо ниво, че да заслужа мястото си и на двете първенства", заяви Роналдиньо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Scunthorpe
11.03.2010 01:10

Смятам,че талантлив халф като Роналдиньо има място в националния тим на Бразилия.Това може да е поредната медийна спекулацийка,че Дунга няма да го вземе.Но не се знае всеки треньор си има собствено виждане какъв състав да събере за даден форум. *wink*

WINNER_BG
10.03.2010 22:37

Само незнам защо на снимката изглежда като Зомби *lol* *lol*

RagnaroK
10.03.2010 21:32

И аз съм ЗА Роналдиньо да участва на световното ,това е играч от най висока класа и притежава техника която няма никой друг футболист в света *thumb_up* Също така се надявам след малко да не я покаже и клубния му отбор да отпадне от Манчесатър *beer*

Notlike
10.03.2010 21:22

Според мен Дунга просто иска да насърчи Рони да играе по-силно, за да е в оптимална форма за Мондиала, така поне си мисля аз. Без Роналдиньо няма световно - факт!

michael_forever
10.03.2010 21:10

Светльо в грешка си пич.Дунга играе за Бразилия в периода 1982-1998.Рони започва с Бразилия през 1999 така че те реално не са се засекли на терена в националния.Иначе мисля че Рони е в топ3 халфове на Бразилския национал действащи.Също така смятам че е унизително за Роналдиньо играчи като Жилберто Силва,Жилберто,Клеберсон да получават повиквателни а той не.Безпорен обаче е факта че Дунга залага на играчи от първенството в Бразилия и играят красив футбол.Все пак най-логичното е да го вземе на световното.За Роналдо не мисля че има място но Рони е друга бира *smile*Не знам обаче дали ще успее да играе футбол на високо ниво до 2014 а да не забравяме че бразилия е на първо място по таланти и до тогава ще пробият много млади силни и талантливи футболисти.

cris7ronaldooo
10.03.2010 19:43

Незнам защо Дунга не взима Рони да вярно не играе както във Барса но пък е доста талантлив и както казват по-надолу от мене има класа може би по висока от полувината играчи на Бразилия но пък не може да се отрече че бразилия играе доста красив футбол със Дунга !!!

FLY_I
10.03.2010 19:31

Роналдиньо трябва да е на световното дори и да е резерва,както и Роналдо.Може да не са в най-добрата си форма, но си имат класа.Да не говорим че тоя Дунга даже нямало да вземе и Пато на световното.Направо се учудвам как вика Робиньо и Кака *lol* ПРОСТО ДУНГА НЕ Е ЗА ТОЗИ ПОСТ

Fabregas_boy
10.03.2010 18:49

Дунга може да даде фира преди да е почнал Мондиал 2010,та като нищо Роналдиньо може да играе на него *wink*