Повиквателна от Дон Фабио - мисията възможна за Сол Кембъл

22:11
Повиквателна от Дон Фабио - мисията възможна за Сол Кембъл
Централният бранител на Арсенал Сол Кембъл вярва, че ако играе редовно и подобрява формата си, може да попадне в полезрението на националния селекционер Фабио Капело.

Защитникът има 73 мача за Англия, но повече от две години не е получавал повиквателна за състава на "Трите лъва". Ветеранът се завърна в Арсенал, където запълни пробойните в отбрана.

Кембъл никога не е бил викан от Капело, но въпреки богатия избор от класни играчи, италианският специалист се нуждае и от опитни футболисти.

"Никога не знаеш. Може и да ми се отвори късмета, ако продължа да играя, защо не?", коментира евентуална повиквателна бранителят.

"Ще се постарая да запазя нивото си. Разбира се, не хвърча в облаците, но е хубаво да играеш отново първокласен футбол. Сега се наслаждавам на възможността и давам всичко за Арсенал. Тук духът е фантастичен и както казва мениджърът, дори и да ни липсват играчи, винаги има кой да влезе и да свърши работа. Всеки мач от тук до края на сезона за нас е като финал. Мениджърът иска да се борим всяка минути и всяка секунда до края на сезона", каза още Кембъл.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

arsen
13.03.2010 09:53

ЕЕЕЕ Сол е много голям ве.Евала правя на тази канара.Дано ни радва още поне 1- 2 сезона в Арсенал

FlipSy
11.03.2010 02:12

Може да е вече на годинки, но определено заслужава шанс да получи титулярното място в отбора...Има потенциал и дано скоро да го видим в челната единайсеторка *wink*