От ЦСКА отрекоха за бой между играчи

17:23
От ЦСКА отрекоха за бой между играчи
По повод появилите се в медиитe информации, засягащи футболистите на ПФК ЦСКА ЕАД Коста Янев и Светослав Петров, в които те са обвинени, че са се сбили на тренировка ръководството на "армейците" заяви следното:

Светослав Петров и Коста Янев са футболисти, които с изявите си на терена имат голям принос за успехите на клуба през последните години, който ръководството оценява високо. Със своя професионализъм и отлични футболни качества, те са утвърдено име в най-успелия български клуб. Появилата се информация за сбиване между двамата въобще не отговаря на истината и е поредния опит да се наруши отличната атмосфера сред играчите преди най-важните срещи за ЦСКА.

За пореден път ще разочароваме творците на измислени истории като тази, като им съобщим, че отношенията между всички футболисти на ЦСКА са отлични и колегиални, и на тази и подобни изсмукани от пръстите истории може да се гледа единствено с насмешка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Futbulfen
10.03.2010 21:03

Петльо Петров се е обяснил в любов на сливенското Коце,но Янев му е казал:Бееегай,имам си Караджата! И оттам тупаници,копита..грух-грух и айде по вестниците *wink*

MPirata
10.03.2010 18:32

Има цска има проблеми, няма цска няма проблеми. *wonder*

gangan
10.03.2010 17:56

Кайъв бой, кви шамари,най много сливенския лепилар да е теглил една глава на Копелдака *thumb_up*

onzzy
10.03.2010 17:35

е два шамара и ляво кроше бой ли е *wink*