Драстичен спад в продажбата на сезонни карти на Ман Юнайтед

19:37
Драстичен спад в продажбата на сезонни карти на Ман Юнайтед
Повече от 30 000 запалянковци на Манчестър Юнайтед не възнамеряват да подновяват своите сезонни карти за следващия сезон, показва проучване, направено на Острова.

Общата бройка на притежателите на сезонни карти e 55 000, като 59% от феновете на английския шампион, участвали в проучването, са заявили, че не смятат да си купуват карти за следващия сезон. Това означава, че Манчестър Юнайтед ще бъде клубът, който ще загуби най-много притежатели на сезонни карти за сезона 2010/2011 година. 44% от феновете обаче са заявили, че понякога ще си купуват билети за мачовете на тима, а 15% са казали, че най-вероятно повече няма да стъпят на "Олд Трафорд".

Ситуацията в тима на Уулвърхямптън е горе долу същата, като 54% от техните фенове са обявили, че не смятат да си подновяват сезонните карти за новата кампания. Бърнли пък заема третото място в класацията, като такива намерения са обявили 31% от запалянковците на "виненочервените".

Проучването, което е направено от "Върджин Мъни", показва, че 25% от притежателите на сезонни карти, фенове на отбори от английския елит, няма да ги подновяват, а 4% планират да спрат да ходят изобщо по мачове. Феновете на Манчестър Юнайтед не възнамеряват да подновяват своите сезонни карти в знак на протест срещу финансовата политика на собствениците - семейство Глейзър.

Интересното обаче е, че феновете на Ливърпул, които също протестират срещу своите американски собственици, са на друго мнение. Едва 9% от притежателите на сезонни карти за "Анфийлд", са готови да не ги подновят за новия сезон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

darkspeed
10.03.2010 20:58

Как ли пък си знаех, че фенчетата на Пул пак ще се изкарат някакви по-добри само заради това *joking* . За тяхна информация, това се казва съпротива. Докато те само си мрънкат против собствениците, феновете на Юнайтед показват какво значи протест. В случая феновете на Пул са глупавите и пречат на отбора си. Какво направиха те против собствениците си? Ми нищо не направиха, даже им наливат още пари *smile* . Така Хикс и Джилет ще се махнат от отбора им точно никога. Вземете пример от феновете на Манчестър - правят всичко, за да бойкотират Глейзър, жертват се в името на отбора. Направиха протест последния път когато Глейзър стъпиха на ОТ и бойкотираха опитите им да напуснат просто така. На всеки мач на Юнайтед се виждат символите на протеста, опитаха да откупят отбора и отдавна заявиха, че ще спрат да ходят на мачове за да не повече печелят наглите американци. Да не мислите, че феновете на който и да е отбор искат да не ходят на мачовете си? Разбира се, че не, но това е единствения вариянт Глейзър да са на загуба и да се махнат от тима. А какво направиха Ливърпул? Едно огромно НИЩО.

milan260
10.03.2010 20:31

Ливърпул имат най-яката публика в Европа.Колкото и да падат и на последно място да са феновете неспират да викат за отбора си.За мен това е най-големия отбор в Англия макар да не са във форма , но както се казва формата е временна класата вечна

spitarata
10.03.2010 20:20

Ето кой е велик отбор (не ,че Манчестър не е!!) но след толкова бой който изядохме ,толкова ядове,обиди към феновете-не от кой да е ами от СОБСТВЕНИЦИТЕ ни пак продалжаваме да подкрепяме отбора си и продалжаваме да вярваме!