Мело: В Юве има нужда от нови играчи

18:55
Мело: В Юве има нужда от нови играчи
Бразилският полузащитник на Ювентус Фелипе Мело смята, че "Старата госпожа" има нужда от нови попълнения, за да се справи с конкуренцията на Интер и Милан през следващия сезон.

"Един отбор трябва да има добър треньор, а такъв с голям опит пое нашия тим и ни помогна много. Сега например, ние гледаме видео на мачовете си, а Дзакерони ни показва по този начин къде сме сгрешили. Това не означава, че Ферара е лош треньор - аз го харесвах много. Освен треньор обаче ние трябва да имаме и други играчи, които да правят разликата - като Диего и Дел Пиеро. Имаме нужда от пет или шест играчи, които да правят разликата. Надявам се да печелим. В крайна сметка, ние трябва да се представим по-добре през следващия сезон", заяви националът на Бразилия пред "Тутоспорт".

"В началото имах физически проблем. Кракът ме болеше доста, така че около Коледа работех здраво у дома в Бразилия с някои от моите приятели в бразилския национален тим. Когато се върнах в Торино не усещах болка и може би това ми помогна да тренирам по-спокойно. Футболистът е като машина - ако има проблем, машината не върви напред. Този ефект създава проблеми, защото на практика през лятото нямахме почивка след Купата на Конфедерациите. Започнах сезона добре, но след това изгубих част от енергията си. Имах нужда от време, за да се възстановя", каза още Мело.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Juventus_tifoz
10.03.2010 20:18

Също така има нужда от разчистване на доста други, които са в отбора.