Бенитес: Класирането в Шампионска лига е много трудно

16:59
Бенитес: Класирането в Шампионска лига е много трудно
Мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес ще трябва да решава в последния момент дали израелският полузащитник на мърсисайдци Йоси Бенаюн е в състояние да се изправи срещу Лил в двубоя от Лига Европа.

Бенаюн е получил леко нараняване в глезена по време на загубата на Ливърпул от Уигън с 0:1 в понеделник. Той не тренира наравно със съотборниците си във вторник.

В изказване пред медиите, мениджърът на тима показа оптимизъм за представянето на възпитаниците си в бъдеще.

"Показахме добри резултати в последните десет двубоя, а срещу Сток, Блекбърн и Болтън видяхте, че можем да се борим. Единственото, което искаме, е да се движим напред. Преди беше трудно да се класираш в Шампионска лига, сега е още по-трудно. Трябва да завоюваме трите точки срещу Портсмут в следващия кръг. Хубавото е, че отборът се държи заедно и работим усърдно", каза Бенитес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ceco26
10.03.2010 20:23

Реал М са виновни! *cigarette* Копелетата супер гадно и стратегически взеха един от най-добрите халфове в отбора си. От друга страна няма спор, че този сезон клубовете са се стегнали и играят добре. Примерно Тотнъм успяват да побеждават и да се борят за топ4 или пък Фулъм, които като малък и не много опитен отбор във ВЛ се справя по-добре и от отбори, които от години са в Елита на Англия. *wink* За Ливърпул вече ми писна да коментирам, че и контузиите ги провалиха и играта им не върви. Разочорован съм, но ако някой трябва да заеме мястото им в топ4, то това искам да са съгражданите им Евертън, които също ми допадат.

Lollipopp
10.03.2010 17:51

Трудно - то направо граничи с невъзможното *lol*