Започват разследване в Локо Пловдив

12:33
Започват разследване в Локо Пловдив
Собственикът на Локомотив Пловдив Коко Динев възнамерява да започне проверка за финансови злоупотреби в клуба, научи "Меридиан Мач". Това става само два месеца след като хазартният бос придоби акциите на тима.

Едно от съмненията на собственика за нередности е, че на първото домакинство от шампионата срещу Черноморец Бургас присъстваха над 5000 души, а в касата имало средства едва за половината публика. Осчетоводени били малко над 2000 билета. Цената на ценните хартийки бе на стойност 3 и 5 лв. Така излиза, че поне 7-8000 лева не са отчетени. Хора от обкръжението на хазартния бос споделят, че той е щедър към заслужилите, но в същото време изключително внимателно контролира финансовите си дела, за да не допусне злоупотреби.

След като Коко Динев вкара в управата Иван Петлешков, се очаква именно бившата барета в бъдеще да отговаря за финансирането на клуба. Именно Петлешков ще разпределя средствата, които попадат в акционерното дружество. Както е известно, баретата ще е отговорник и за футболната академия. До дни се очаква да бъде закупен парцел в близост до Пловдив, където ще бъде построена базата, като за момента най-апетитна е земя в с. Ягодово.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация