AC/DC измести финала за Купата на България

11:34
AC/DC измести финала за Купата на България
Финалът на Купата на България бе изместен със седмица по-рано и ще се състои на 5 май, реши Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз.

Мачът трябваше да се играе на 12 май на Националния стадион "Васил Левски", но по това време на спортното съоръжение ще кипят ремонтни работи заради концерта на AC/DC два дни по-късно, съобщава "Меридиан мач".

Очаква се стадионът да бъде затворен веднага след финалния двубой, като се очаква да пристигнат 60 камиона с техника и да бъде изградена грандиозна сцена. Така култовата австралийска банда се намеси решаващо във футболния живот на България. Известно е, че в края на месец август миналата година ЦСКА бе принуден да си смени домакинствата с Динамо Москва в Лига Европа заради концерта на Мадона, но това донесе късмет на "червените".

Освен тази промяна Спортно-техническата комисия реши двубоят между Черноморец Бургас и Сливен, предвиден за понеделник (15 март) от 15,00 часа, да се играе по програма, но на стадион "Хаджи Димитър". Промяната се налага заради ремонта на стадион "Лазур" в Бургас. 

Срещата от Западната "Б" група между Видима Раковски и Вихрен Сандански ще се играе в неделя от 11,00 часа и ще бъде излъчвана пряко по Ринг.БГ.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

alexis_mashin
10.03.2010 11:46

а най-добре: AC/DC ВМЕСТО финала за купата на България *lol*