Нови договори за трима в ЦСКА

21:29
Нови договори за трима в ЦСКА
Ръководството на ЦСКА ще поднови договорите на трима свои футболисти - Иван Караджов, Павел Виданов и Маркиньос, а новината бе съобщена от Спортно-техническият директор на тима Атанас Караиванов.

"Армейците" ще разчитат от следващия сезон на преотстъпения в Сливен талант Александър Тонев. Младокът бе титуляр при Любослав Пенев миналата пролет, но през лятото бе пратен да се обиграва при "войводите". Атанас Караиванов обаче увери, че "червените" ще разчитат на родения през 1990 г. футболист и ще го обвържат с договор за три години.

"Ще предложим нов договор на преотстъпения Александър Тонев. Той е талантлив футболист, на когото ще разчитаме. Ще му предложим контракт за 3 години. Така ще постъпим и с Атанас Зехиров. Вече почти сме се договорили и с Иван Караджов, Павел Виданов и Маркиньос за подновяване на контрактите. Ще се радваме и Тодор Янчев да остане в отбора. Вярвам, че няма да имаме проблеми да постигнем съгласие. Единствено за Викторс Морозс ще помислим още", заяви Караиванов.

Футболистите на ЦСКА са заявили след мача с Берое, че въпреки негативния резултат обстановката в съблекалнята на тима никога не е била по-добра.

"Самите футболисти ми казват, че по-спокойно в съблекалнята не е било никога. Не е имало никакво напрежение в отбора след мача с Берое. За огромно съжаление на много хора обстановката е много добра и ще остане такава до края на сезона. Трябва да се даде повече време на новите попълнения. Вярвам, че играчите ни са достатъчно качествени, за да бъдем първи. Какво по-мечтано начало за мен в ЦСКА от шампионската титла", заяви Караиванов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

toni_sf
03.04.2010 01:37

*lol* ще е спкойно де, като се видя как ги ебаха в стара загора *lol* всички са доволни