В Литекс гласуват доверие на Ангел Червенков

15:14
В Литекс гласуват доверие на Ангел Червенков
Финансовият директор на Литекс Величко Дихонов отрече появилата се в медиите информация, че треньорът Ангел Червенков ще бъде уволнен, а на негово място ще бъде назначен Емил Велев.

"Ясно и категорично заявявам, че подобни приказки са чиста спекулация", заяви Дихонов.

"Никога не е стоял въпроса за смяна на треньора. В Литекс имаме модел на работа. Няма да свалим доверието от Ангел Червенков след един мач, бил той и загуба с 1:4. Не коментираме и не обсъждаме работата на хората, които водят Литекс, през първата им година на работа. Наистина загубата в Кюстендил е тежка. За нея вина имат футболистите. Уверявам ви, че знаем причините за провала в Кюстендил и вече работим по тяхното отстраняване. Със сигурност обаче те не касаят смяна на треньора. Призовавам медиите към сдържаност и коректност. Литекс не е отбор, в който ден за ден решаваме какво да правим. Имаме ясна политика и модел на работа, който следваме стриктно. Всякаква информация за Литекс, извън официалната такава е несъстоятелна", сподели още Дихонов пред официалния сайт на "оранжевите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

livpooll
09.03.2010 15:34

след мача с левски ще го изритат като мръсно коте *erm*

cikata1
09.03.2010 15:27

каде пък го видя тва на мен това ми е наи противния отбор в А група големи цървулиса си4ките в Лове4 и с голямо само4уствие *sick*