Черноморец подкрепя благотворителната кампания за Хаити

14:49
Черноморец подкрепя благотворителната кампания за Хаити
" Черноморец Бургас горещо подкрепя благотворителната кампания за Хаити и ще участва със съзнание за изпълнен дълг в мача, приходите от който ще помогнат на пострадалите от земетресението. Когато получихме поканата, изобщо не се замислихме дали ще играем или не. Веднага приехме", заяви директорът на детско-юношеската академия на футболния клуб Пламен Михов на пресконференция с организаторите днес.

Мачът е утре, 7 март, от 18 ч в зала "Младост". Билетите за вход ще струват по 2 лева. Всички приходи ще отидат за връхлетените от бедствието в Хаити.

Отборът на Черноморец Бургас е наречен "Звездите на Краси Балъков" и освен мениджъра в него ще играят изпълнителният директор Фреди Бобич, както и местни футболни легенди като Любомир Шейтанов, Владо Стоянов, Антон Спасов и др. Срещу тях ще се изправи отбор под името "Властелините на футбола" с участието на личности от бургаския политически и бизнес елит. Поканен е и треньорът по баскетбол Тити Папазов, който е известен със своята състрадателност.

"Освен че ще дадем своята лепта за кампанията, с благотворителния мач ще докажем, че спортът обединява. Надявам се да дойдат повече хора в залата", добави Михов, който също ще участва в мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kumanov
09.03.2010 17:08

...и как ще стане "да дойдат повече хора" при положение, че "Мачът е утре, 7 март, от 18 ч.", а статияата е от днес, 9 март?! *thumb_up*