Бенитес: Момчетата показаха липса на интелигентност

12:36
Бенитес: Момчетата показаха липса на интелигентност
Рафаел Бенитес остана крайно разочарован от загуба на неговия Ливърпул с 0:1 като гости на Уигън снощи. Испанският наставник обясни, че отборът му е играл много слабо преди почивката, докато през второто полувреме "червените" са показали много старание, но им е липсвала интелигентност.

"Не играхме добре. Бяхме слаби особено преди почивката. През второто полувреме показахме старание, но ни липсваше интелигентност. Какво не се получи? Много неща и това е обезпокояващо", споделя специалистът след края на мача.

"Фернандо Торес пропусна добра възможност, но не мога да го виня, защото трябва да му се предоставят повече добри пасове, за да може той да си разкрие истинския потенциал", допълва Бенитес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LFCk0mAr_8_9_14
09.03.2010 15:54

"Фернандо Торес пропусна добра възможност, но не мога да го виня, защото трябва да му се предоставят повече добри пасове, за да може той да си разкрие истинския потенциал"
Той отбора виновен, пасовете виновни, ама истинския виновник си ТИ! *thumb_down*

Bat_Vane
09.03.2010 15:02

Време е ти и тъпите американски собственици да си ходите , защото е от явно по - явно , че с вас отборът върви все по - бързо надолу ! *evil* *angry*