Стана напечено в Юнайтед, готвят масов протест за мача с Милан

11:54
Стана напечено в Юнайтед, готвят масов протест за мача с Милан
Привържениците на английския шампион Манчестър Юнайтед са готови да продължат с показните протести по време на реванша от осминафиналната фаза на  Шампионска лига с тима на Милан.

"Дейли Мейл" съобщава, че хиляди фенове на "червените дяволи" са готови да бойкотират първите 10 минути от началото на мача на "Олд Трафорд", като част от протеста им срещу собствениците на клуба от семейство Глейзър.

Планираната демонстрация най-вероятно ще бъде кампанията "зелено и жълто" и може да доведе до конфликти между запалянковците и мениджъра сър Алекс Фъргюсън, който заяви, че приема всяка форма на протест, стига това да не рефлектира върху тима му. Досега феновете уважаваха исканията на шотландеца, но планът 10 000 привърженици да останат извън стадиона в знак на протест срещу американските собственици може би ще премине границата на търпение на треньора.

"Не организираме нищо, но не сме и против това. Хората могат да си правят каквото искат. Свободни са да изразяват мнението си, но ние не ги подтикваме към тези конкретни действия. В момента имаме други приоритети. За нас е по-важна Интернет кампанията ни. Зелено и жълто илюстрира чудесно желанието ни за промяна", коментира изпълнителният директор на фенклуба на Манчестър Юнайтед Дънкан Драздо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

forgo77en
09.03.2010 21:00

всичко е много преувеличено около клуба ! най-вече дълговете ..

Lollipopp
09.03.2010 16:46

а аз имам един въпрос - къде спахте когато го продавахте тоя Юнайтед *erm* пък ся тоя виновен , оня виновен *thumb_down*