Бербатов: Завистници, аз съм много нависоко, за да ви виждам

11:24
Бербатов: Завистници, аз съм много нависоко, за да ви виждам
Капитанът на националния отбор на България Димитър Бербатов отговори на критиките към него от страна на част от запалянковците и журналистите в България. Нападателят на Манчестър Юнайтед заяви, че не се интересува от мнението на тези хора и ще продължава да осъществява мечтите и амбициите си. Вижте мнението на Бербатов, поместено в личния му сайт:

"Чудя се как да започна. Но явно щом всеки в България разбира от футбол, дава оценки и компетентно мнение, а през живота си тези хора не са ритали футболна топка, така и аз ще почна да давам път на моето мнение... все пак това е моят сайт и мога да си пиша, каквото си пожелая :). Та тази статия е точно за тези всички "разбирачи", всички завистници, всички злобари, хора, които не могат да спят, когато видят някой човек да преуспява. Е, аз съм един от тези успели хора, които изпитват злобата и омразата на свой гръб. Има много успeли хора в България и предполагам, че и те се чувстват по същия начин. Аз не мога да говоря от тяхно име, така че ще говоря за себе си.

Много е трудно особено в България да признаеш успеха на другия. Не знам на какво се дължи това, но е непосилно за някои хора да приемат факта, че има много успели хора и ще продължава да има. Наслушах се и се начетох на доста неща, особено по мой адрес, идващи точно от такива хора, злобни и завистливи, но както казва един от любимите ми поети: "I AM THE DOG YOU LOVE TO HATE, BECAUSE I AM A BIG SUCCESS". Единственото, което мога да изпитвам към тях, е съжаление. Тези хора никога няма да могат да надскочат собствените си ценности (злоба и завист), за да видят колко по-добър може да бъде светът. Никога няма да бъдат достойни хора, никога няма да могат да живеят със себе си, знаейки, че има хора, много по-успели и обичани.

Пиша и за всички тези "журналисти", които си позволяват да пишат измислици и да интригантстват по мой адрес, хора, които трудно признават успеха ми и не показват респект и уважение. Е, няма как да го получите и от мен. Но успехът ми е факт. И е още по-сладък от факта, че съм от малка страна като България, а имам възможността да играя в най-големия отбор в света. Постиженията ми също, на 29 години съм, постигнал съм много, много повече от доста други и съм го постигнал, защото мечтите ми нямат край и никога не съм завиждал или интригантствал. Тези неща никой не може да ми ги отнеме. Разбира се, има изключения. Както има добри и лоши футболисти, така има и добри и лоши журналисти. Пиша го това, тъй като много хора трябва да бъдат поставени на мястото си, всяко нещо си има граници. Много пъти са ми казвали, че съм скромен, е, тук скромността ми остава на заден план. За да може всички ние, които вървим и искаме да вървим напред и да се развиваме, трябва да премахнем тази злоба и завист. Трябва да игнорираме и забравим всички тези хора, проповядващи тези качества, защото рано или късно и това ще стане. Те ще бъдат забравени. Докато всички ние ще бъдем запомнени дълго, след като ни няма.

Един съвет към всички останали, за които не се отнася тази статия. И ще цитирам Марк Твен: "Пазете се от хора, които се опитват да омаловажат успехите и амбициите ви. Малките хора винаги ще го правят. Докато наистина великите ще ви накарат да се почувствате така, сякаш вие самите можете да станете велики". Не спирайте да мечтаете и да си помагате.

ЩЕ НАПИША И НЕЩО МНОГО ВАЖНО ЗА ВСИЧКИ завистници, АЗ СЪМ МНОГО НА ВИСОКО, ЗА ДА ВИ ВИЖДАМ. А ДОРИ КАТО ТРЪГНА ДА ПАДАМ, ПАК НЯМА ДА ПАДНА НА ТОЛКОВА НИСКО."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

danas1970
10.03.2010 20:31

Добър опит за съчинение! Добре ще е да концентрира напъните си на терена,а писанията да ги остави на заден план!

radoi4eto
10.03.2010 17:21

Момента в който решиш, че си по-голям от другите е точно този, в който започва падането ти...

plamen_milan
10.03.2010 00:40

браво за изказването
може да не е най вликия но все пак е велик
не е малко *thumb_up*

vankata713
09.03.2010 20:12

Вси4ко което 6те кажа е изли6но. *thumb_up* BERBA IS THE BEST! *thumb_up*

hitrin
09.03.2010 19:52

хахахахахха най накрая Бербатов каза това което имаше да казва.Жалкарчета които не разбират от футбол нямат право изобщо да пишат.Пример за това е този сайт в който хора като Futbulfen който колкото и да го псуват всички той пак си пише горкия а е толко смешен и жалък че няма на къде повече да пропада.Бербатов е с класи над почти всеки футболист който е играл някога в България и колкото и да говори винаги ще е прав а това че го хранят всички и него не му пука му прави само чест и го прави още по достоен.

Scunthorpe
09.03.2010 19:38

За България като реклама може и да е допренесъл ама за футбола не.А кавала си ти иди му направи един.

centralist
09.03.2010 19:38

Прав е за много неща Бербатов. За злобата в бг, за "гледането в канчето на другия", хейтърите, което е от основно значение за моментното състояние на родината ни. Прав е, че такива хора трябва да бъдат игнорирани, защото тях безразличието ги убива, а омразата (в техен стил) ги захранва и удовлетворява. Неприятното е, че зад статията му прозира фактът, че въпреки твърденията, той самият е жегнат от злобата и критиките. Защото онова, което гледат журналистите и футболните фенове, е играта на терена, а не интелектът и философската нагласа, общата култура и т.н. А него го критикуват много и в Англия, не само в Бг. Иначе че е успял, факт е. Но и славата е до време. В крайна сметка и той влиза в кенефа, и той е смъртен. Едва ли не го е помислял. Дано друг път не си изпуска нервите по този начин, а се съсредоточи в представянето си на терена, защото това е основното. Другото е за свободното му време и личното му развитие, а не за да го демонстрира на неуките. *wink*

stihopletec
09.03.2010 19:37

Юнайтед ги гледам от 1995- 1996 година. Не го изкарвам номер 1, нито съм казъл, че без него няма да направят нито една атака. Просто той внася в играта на МЮ импровизация, нестадартни решения,а с пасовете, които прави дори и скорост (колкото и странно да ви се струва на повечето това). На Юнайтед им липсва 1-2ма атакуващи халфа (нямам предвид хора, които само бягат и като им спре дъха центрират(изключвам Валенсия)) и тогава няма да има кой да ги спре.

Pechenqgata
09.03.2010 19:37

Кавали ей само кавали, ко да кажа освен че можем само да се гордеем че Митко е българин, зависниците и да приказват няма смисъл никога няма да могат да му се опрат просто той е допринесъл много за футбола в България и изобщо за България като цяло... *stop*

lozan_kr
09.03.2010 19:32

иначе и аз го харесвам и гледам мачовете на манчо заради него ама такива изказвания.....оня види и чуе!!!

Scunthorpe
09.03.2010 19:30

lozan_kr Доста остро изказване но определено си прав.И мен ме подрази доста това което прочетох в статята.

lozan_kr
09.03.2010 19:28

ГЛУПАК - ма за какъв се мисли тоя!???
тежко му като падне долу - а тоя момент иде мното много скоро!!!!
безсрамник!

Scunthorpe
09.03.2010 19:25

Относно стила на игра, Ман.Юн винаги са практикували бърз и агресивен футбол което не се отдава на Бербо,не го мразя но просто не е за там.Нека си има кариера още и 10 гогини и дано взима по 150000 паунда на седмица.Но той не е това острие което е Руни за Юнайтед или Нани примерно откакто го няма Роналдо.

LFCk0mAr_8_9_14
09.03.2010 19:11

stihopletec добре дете съм *lol* ДА речем, че съ дете, но дете изгледало доста страи и сегашни мачове... *wink* Аз не плюя по Бербатов, макар че ти имаш съвсем друго впечатление, просто вземи гледай някой мач. Не мога да разбера, защо обаче гелдаш начина на игра на МЮ през 90, като сега не са 90-те. Атаките пак си ги правят и без Бербо, така че незнам защо искаш да го изкараш като Н1 във отбора и все едно, че без него не могат да направят 1 атака и да бият...

stihopletec
09.03.2010 18:28

lfckomar дете виж се какви неща пишеш. Къде намесваш тук баща ми,че ми е странно ? Не знам защо,но Руни преди също беше в сянката на Роналдо. Или ти не помниш това време, защото си бил в детската градина ? В чужбина сигурно го плюят и ти тъй като си хейтър си решил да се присъединиш.Интересно ми дали помниш 90-те години и стила и начина на игра на Мю тогава (или си прекалено малък за това), защото с Бербатов в игра Манчестър придобива съвсем различен облик (разбирай идеи в атака най-вече). Но какво ли да си играя да ти пиша повече... изливай си злобата и си мисли,че всичко което хвърчи се яде. Хайде със здраве ! *wink*

Notlike
09.03.2010 18:25

Бербо успя. Самият факт да вземаш 100 хиляди паунда седмично, тоест повече пари от 90% от професионалните играчи, да си спечелил Висшата лига, да имаш 2 финала за Шампионска лига.. с 2 отбора. Мисля, че това е постижение. На Бербо му писна някой да го дебне постоянно и павилно се изрази. Някой беше казал "Не се ли вижда колко е слаб за Юнайтед". Ами, щом Сър Алекс Фъргюсън е преценил, че ще играе, ще играе. Може би и английските журналисти са тъпи, че го сложиха в отбора на кръга. Това, че не е постоянен и изглежда, че не играе на 100% никога, не значи, че не се старае. *thumb_up* Продължавай Бербо в същия дух, само се раздавай малко повече и за националния *smile*

LFCk0mAr_8_9_14
09.03.2010 18:18

stihopletec форумна мишка си ти, защото аз като имам проблеми с някой отивам и ги разрешавам, не като баща ти да лазя на колене и да целувам крака! Да те питам, защо мислиш, че повече хора харесват Бербо? ПОгледни в някой чуждестранен сайт и ще видиш колко го плюят, холят и какво ли не още! На МЮ не им трябва Бербо! Имат си Рууни да им вкарва много голове. Бербо са си го взели ей така, за кеф, резерва да бърше скамейките и (ако) Рууни се контузи или нещо подобно, той да го смени! Аз лично не мразя Бербатов, но просто мястото му, пак казвам, НЕ Е В МЮ!! Както каза по-долу съфорумника, стана му голяма работата...

EMRE_5
09.03.2010 18:15

Много точно казано от Бебра *party* Завистниците да се захапят отзад *angry* Сигурен съм, че няма да протече кръв, а гной *angry*

Scunthorpe
09.03.2010 18:04

Lassitar Евала за мнението ти.Защо всички тука смятат,че хората които коментират статията го мразят.Това е грешно разбиране.Аз и както други тука коментиране начина му на държаде и делата който върши.Аз в часност като цяло не мразя личноста Димитър Бербатаов.А не харесвам неговите изказвания, защото ако си спомняте преди мача с Полша.Той се изказа,че е постигнал всичко и сега,ще се отдаде на Националния тим.И какво стана пак осирае пазарене колко минути да играе и лазене по терена.Това коментираме ние.

Findo_pz
09.03.2010 17:59

Бербатов е един от малкото успели Българи и ние трябва да го уважаваме *thumb_up*

Lassitar
09.03.2010 17:56

Ама на тоя верно много му порасна работата.Много е далеч от това че го мразят хора които не са успели,и че живеят в злоба и завист.Аз си живея скромно,както много други като мен,не завиждам на това че е успял,както и на другите които имат всичко.Човек се нагажда според живота си.Явно и нашия манекен взе вече да хвърчи нависоко.Че взе и марк твен да цитира.. *lol* Аз ще дам само един отговор на това " септ. 2006 ... Уважавай тези,който срещаш по пътя си нагоре, защото на слизане ще ги срещнеш отново" *beer*

Futbulfen
09.03.2010 17:49

Е как бе..Методиев е бил в ложите,а ние лъжеме..бербатоФ не се е излагал така срещу Левски. Ние нищо не знаем..та той има брат близнак *lol* *beer*

stihopletec
09.03.2010 17:46

Всички малки човечета си изливат злобата като коментират тази статия.Странно защо ли тези, които харесват Бербатов за повече *wink*

nig1914
09.03.2010 17:36

Ма защо да го мразя Бербатката?Та той ни направи шампиони веднъж-преди 10-на години!Пажин му я подаде в малкия пеналт,тоя-боц-някъде в трибуните!Така,3-4 пъти!След мача прасетата щяха да го разкъсат!Викаха му*tongue*....аст, нещастник ,боклук!Отнякъде дотърча мама Маргаритка:"кво искате от момчето бе...",а тия-"Марш,ма курво"!Методиев сигурно и той е бил там и го и псувал,ама сега му лиже дупето! *beer*

Scunthorpe
09.03.2010 17:24

Да!Явно доста му е порасмала работата на Митето.Бил много,много на високо.Ама то и от там се пада най лошо така,че да не цитира разни поетчета и стихчета,а да вземе да играе по сърцато за собствената си страна.Тогава Българските фенове,ще кажат евал човека се раздаде.Да ама не той всеки мач за Бг лази като охльов и неможе да го забележим,че е на терена тоя "велик" и хвърчащ на високо човек.А относно критиките те са си за теб ти си медийната личност не аз,ти ще ги понасяш ти си с претенций за голям футболист.Защо не излезеш поне в едн мач за БГ дори и приятелски да се раздадеш и да направиш нещо запомнящо се,пък после си ритай в Ман.Юн както си ти е кеф.Защото догодина няма и там да риташ вече.

RichardEvans
09.03.2010 16:59

Тъпите хейтари пак излязаха от мишата си дупка ХАХАХАХАХ! Той човека си ви го каза, вие олигофрени пак не разбрахте!! *lol* Нещастници... вече никой няма да ви слуша!!!!! *party* *beer*

Futbulfen
09.03.2010 16:55

А това пък въобще и не го коментирам..по-голяма пародия от това,че дадоха лентата на БербатоФ просто няма. Митко Иванков (късно е вече с оглед на оттеглянето му), Стенли (смятам,че ако се говори с него,той отново ще я сложи), Мартин..Благо дори,къде къде по достойни да носят т'ва парче плат..но не и човек,който ако в клубния си отбор в 99,9% от мачовете се разхожда то в нац.отбор лази! Тази глупост олицетворява тинята и блатото наречено-бг футбол *sick*

RealMafia
09.03.2010 16:44

И да ти кажа не сме ние само, които те плюем!!! Просто виждаме, кой какво може. Ти можеш, но не си за МЮ... Там си се възгордял до толкова, че и капитанската лента вече мислят да ти вземат... *thumb_up*

RealMafia
09.03.2010 16:43

в момента мнението ми е ,че е къде къде по-ползотворно да не го викат в национала,а в Юнайтед ако ще седи на пейката,по-добре да го продават *thumb_up*

Futbulfen
09.03.2010 16:32

Методиев направи си компрес и лягай да починеш..може лекето или hitrin да се появят и да те сменят в тая малоумна ваша кауза-БербатоФ. Не ме е яд,че Барби е минал през ц(*ка и знаеш ли..радвам се,защото в Левски такъв клоун никога не е играл.Нима не помниш как се спъваше в топката щом излезне срещу сините..как като видеше Топчо и щеките му се огъваха като влакче за корнер?! Отиде в чужбина (Байер Леверкузен),понаучи се да играе футбол,вакра хубави голове..орпеделено прогресира и заслужено отиде в Тотнъм , но до тука момчета.Не разбрахте ли,че БербатоФ има качества , че може да играе навън , може да радва любителите на бавната и мудна игра от 70те години..може!!! Реалността в момента ми се явява като некъв сън вече толкова време...аз не мога да проумея как е възможно капацитет ка Фъргюсън да нарпави таква глупост,да нарпави такава груба грешка и в очертаващата се тогава криза да купи Митко.. *sick* Прасета спрете с щуротиите,тука няма Левски или ц(*ка ..има един преоценен футболист,който заради такива се помисли за нещо много..и хоп,четеме му простоиите!

brickbat
09.03.2010 16:29

Аз нито го мразя нито го харесвам, но заради такива като Методиев доста често гледам само лошите му черти.

stihopletec
09.03.2010 16:08

lfckomar ти да не си гледал някой друг мач или да си бил под влияние на наркотици, че пишеш такива неща сега ? И когато станеш треньор или собственик на клуб тогава казвай кой за къде е ! А иначе не се притеснявай сигурен съм, че повече са хората, които харесват Бербатов. А тия, които го плюят са разни форумни клавиатурни мишки или са хора, които нямат грам мозък в главата си *lol*

RichardEvans
09.03.2010 16:07

Напълно подкрепян Бербатов за това, което е написал!

LFCk0mAr_8_9_14
09.03.2010 15:49

Митко, не ти е мястото в МЮ! В Тотнъм си беше перфектно. Като гледам не си на нивото на другите твои съотборници, пример - мача с Вълците. Защо като казваш, че си постигнал толкова много и много добър играч не вкара един гол?? Като видех все да ти подават топката, ти максимум 10 секунди я задържаше и я губеше! И да ти кажа не сме ние само, които те плюем!!! Просто виждаме, кой какво може. Ти можеш, но не си за МЮ... Там си се възгордял до толкова, че и капитанската лента вече мислят да ти вземат...

Pavel_BG
09.03.2010 15:33

Олеле, MeToDueB, ти си много смешен? *lol* "99,9 % от завистниците на Бербатов са върли фенове на Левски" - ти какво, сам си правил социологическо проучване на населението, анкета или какво?!? *lol* Бербатов да не ти е роднина нещо? Още малко ще изкараш, че е най-великият футболист за всички времена! Много си смешен, наистина! *smile*

dias
09.03.2010 15:20

Аз заради него гледам мачове на Юнайтед, ако не играе пускам друг ... Според мен дава много за отбора, не бележи много, но е важен. Щеше да е хубаво да има бързината на Торес и пак ще се намерят хора да го плюят .. Българи сме все пак .. никога не сме доволни. Радвайте се и на малкото което имаме, защото скоро ще гледате Българи само в Руското и на Балканите.

gotinia78
09.03.2010 15:16

Аман от чорбари научете поне ,как се казжа отбора на народа за неграмотните Левски.А иначе за Берба добре го е написал това.

nasran_chorbar
09.03.2010 15:14

Аре млъкни малко бе, методиев. Какъв се явяваш сега ти? Анализатор на английската футболна асоциация ли си? Личното ти мнение можеше в 5 реда да напшишеш, нямаше нужда от 200. Да не си в овулация?

MeToDueB
09.03.2010 15:09

Валенсия, когато е оставал сам срещу вратаря, не от лакомия не подава .. просто толкова си може, центрирания да, но ударите хич не ги владее .. лакоми се, защото са му такива способнисте .. Рууни, когато се лакоми, се лакоми заради отбора .. едва ли му пука дали ще вкара днес 3 гола и ще се кефи, дори отборът му да загуби, със сигурност би се радвал .. отборът му да бие и с 1 гол, но да бие .. повечето Юнайтед са мишки просто .. буквално. И Не Бербатов не е за Юнайтед, а Юнайтед не е за Бербатов .. там трябва да си лаком, да си нагъл .. и да мислиш само за себе си, да биеш само към вратата .. и това е, без да ти пука дали има някой на по-чиста позиция.

Завиждайте си .. български "драскачи" .. гледайте си Левски и до там, но Бербатов е пред вас.

MeToDueB
09.03.2010 15:08

просто сега играе същата игра, но отбора не играе по същия начин с него .. той вкарва пак г/д толкова голове, но не е лидера, който беше в Тотнъм, просто защото Юнайтед, всеки друг се мисли за лидер, и вместо да подават .. предпочитат да опропастяват атаките на отбора, като се стремят те самите да бележат голове : Гибсън, Флетчър, Карик .. вече Скоус и Гигс, дори да им се е случвало, те са легенди, правят го заради отбора, но играчи, като Нани, Гибсън, Флетчър, Карик .. и други подобни, просто се лакомят заради себе си .. от там неразбиращите, които не виждат какво дава Бербатов на Юнайтед с себераздаването си за отбора, организирането на атаки и завършването им в доста случаи .. просто неразбиращите броят броя на ударите му във всеки мач, неточните .. головете и от там си правят грешна представа .. просто не играят с Бербатов така, както би следвало .. лакомят се, повечето .. не всички пак повтарям.

MeToDueB
09.03.2010 15:06

броят едно след друго й просто им се набиват на очи грешните отигравания на Бербатов, а това, че се връща на центъра и се стреми да организира атаки, връща се при корнери, за да избива високите топки .. това майна му, важното е там да го хранят, ама ако Бербатов можеше и сам да си я подаде и да я вкара .. друго щеше да бъде, е уви .. това няма как да стане в реалния живот. Просто Бербатов е на такова ниво, че завистта на едни към него и обичта и уважението на друго, пак към него .. вървят ръка за ръка. Бербатов пак е оставил ярка следа и в отбор никак не слаб, като Леверкузен в Бундеслигата .. с този отбор в играл финал на ШЛ едва на 19,20 години ... вкарвал е голове на Лион, Ливърпул, Реал .. точно на тази си възраст .. минал е и през Тотнъм и правеше невероятни игри, беше голям лидер : голмайстор, организатор и всичко ..

MeToDueB
09.03.2010 15:05

е как стига с тези Левски, ЦСКА. Да Бербатов е нещо много по-различно от смешните ни отбори, но не .. няма стига, защото 99,9 % от завистниците на Бербатов, за добро или за лошо, случайно или не .. са върли фенове на българската пумия, наречена първенство и частност отбора Левски София .. това не е случайно, определено левскарите са много комплексирани .. и това не е от вчера или днес, а от много години .. комплексирани са от това, че при тях никога не е играл български футболист, талант, на когото след това звездата му да изгрее в голям отбор, голямо първенство и т.н .. както е в случая на ЦСКА с мнозина играчи .. просто върлите фенове на смешното ни първенство .. завиждат, сега жертвата е Бербатов, защото е най-отгоре, защото е най-добрия футболист, взима най-голяма заплата и играе в най-добър отбор, преди е бил Стоичков .. утре, като спре да играе Бербатов ще бъде някой друг .. и това ще бъде винаги. А не да се оправдават с това, че не викали против М Петров и С Петров, защото били се раздавали повече .. глупости на търкалета, просто Бербатов е поне на едно стъпало пред тях и е център на внимание за всички .. сигурен съм, че левскарчетата, като има мач на националния ..

RangerSS
09.03.2010 14:56

Тоя ми омръзна да му гледам фейса.Кога ще чатне,че без да покаже добра игра,без да вкарва голове,ще си остане "блъди кънт" в очите на англичаните.Едно време го защитавах,но в момента мнението ми е ,че е къде къде по-ползотворно да не го викат в национала,а в Юнайтед ако ще седи на пейката,по-добре да го продават.И не става въпрос за Левски и ц(*ка,става въпрос за поредния гъсок с глава в облаците.

Pavel_BG
09.03.2010 14:03

barbutko, стига с тези Левски и ЦСКА бе, дечко малък! Не разбираш ли, че тук не става въпрос за това!
Иначе Бербо много правилно е направил това изявление, с което поне за известно време ще затвори устата на злобарите!

stihopletec
09.03.2010 13:36

Деца стига сте писали за левски и цска след като тука изобщо не става дума за това. krasenco тази статия наистина я има, ако не вярваш виж в официалния сайт на Бербатов ( има google ).

bs4
09.03.2010 13:32

Браво на Бербатов, напълно съм съгласен с него. Аз не съм успял човек, но той е въпреки че има и много други успели, разбирай богати хора като Батков, Божков и т.н., аз като българин се гордея с него, а не с тях, така както още се гордея и със Стоичков, въпреки голямата му и може би малко глупава уста.

barbutko
09.03.2010 13:20

твоя коментар ли е най смислен.само с лефскарчета ли ще си пиша тука бе.нема ли чорбарчета.бахти и лефскарския сайт.

nasran_chorbar
09.03.2010 13:07

barbutko, ти изпи ли си метадона, бе? От всичките ти слабоумни коментари, няма нито един смислен. Защо изобщо пишеш, ако нямаш какво да кажеш?!

krasenco
09.03.2010 13:06

Хубава статия!Надали Бербатов обаче знае за съществуването и *lol*

RealMafia
09.03.2010 13:04

Хора аз също съм фен на Бербатов но просто по някои път тои трябва да не забравя че е Българин и да играе за нас така както играе за юнаитед. Сажалявам че го казвам но това че тои сега е на високо незначи нищо ЕДИН ВАЛЕРИ БОЖИНОВ ДОКАЗА ЧЕ Е ПО ГОЛЯМ НАПАДАТЕЛ ОТ НЕГО БОРИ СЕ ПОВЕЧЕ ИГРАЕ С ЖЕСТОК ХЪС ЗА БЪЛГАРИА А БЕРБАТОВ ИДВА ДА ИГРАЕ САМО ЗА ДА ОТЧЕТЕ ПРИСЪСТВИЕ САЖАЛЯВАМ НО Е ИСТИНА

ge6a666
09.03.2010 13:00

Правилно го е написал за завистниците.И тук чета половината коментари са от такива селски чикиджии дето цял живот ще си останат с к0омплексите че няма да преуспеят като Бербатов например.понеже феновете не Левски няма с кого да се гордеят то от бездействие се опитват да нападат усплете футболисти на ЦСКА.Това е срамно и които го практикуват вместо да се гордеят с успехите на българи те ги плюят.И накрая ще вметна*tongue*РОСТ НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА!!!

onzzy
09.03.2010 12:59

нали знаете защо в ада до казана на българите няма дявол.....

barbutko
09.03.2010 12:57

берба описва такива като тебе.май не си чел правилно статията.там пише за завист това сте вие фенчета на лефски.

barbutko
09.03.2010 12:50

абе я да ви питам вас лефскарчета вие с кой син футболист се гордеете в евпопа?а сега де?никога не сте имали и няма да имате.

Lucas_Podolski
09.03.2010 12:50

Барбутя се изнерви нещо, пак комплекси взе да избива с обиди, ами то и 1-та си мозъчна клетка какво друго да роди... Не става с думи нали? Дай сега псувните, много са като теб, дето като не им стига капацитета и преминава на първобитен режим (омраза, злоба, псивни) Я дали пък ти не излезе от тия дето Бербатов описва... Дали?

vurtop
09.03.2010 12:48

Чичко, от високо се пада най-зле, защото много боли... Късметът и недоразуменията скоро ще свършат! /също и ти.../

barbutko
09.03.2010 12:47

нищо против мъри ама той става само за лефски.

Futbulfen
09.03.2010 12:42

Извинявам се объркал сам копчето..прав си!

Futbulfen
09.03.2010 12:41

Права си nig1914..тия прасета са ни известни.И точно заради т'ва уж са зад мързеливия и бавен Барби..защото свинското в тях надделява и видите ли Барби е минал през ц(*ка (цдна) и дайде да го хвалиме въпреки явната му слаба игра..на черното се вика бяло.Както спомена един от трезво мислещите у форума люде,а именно Лукас - тия чорбарчета плюят Мъри във всяка тема за него..ама никой не се сеща или по точно така му изняся..че Мъри е най-успешния ни треньор за последните 10-15г. Ние си се знаем кои сме..другото е паплач,която вместо със "само ц(*ка" си ляга с "к*р за Левски". Смешни сте!

MeToDueB
09.03.2010 12:36

nig колко си прост .. Бербатов е много прав, храни си го *wink* къде е Бербатов, къде си ти .. някакво тъпо леффскарче, което гледа само жалкия български футбол и в живота си е гледал само смешен български футбол .. и няма 2 лв да се усмихне, ето за това си такъв наглец .. завиждай си, няма проблем ..

Lucas_Podolski
09.03.2010 12:21

Скрий се бе Барбут! Изобщо не става дума за "сини" и "червени" тук... Като толкова си комплексиран и искаш да избиваш отиди в графа Левски (щото в цС*ка и да плюеш няма кой да ти се върже) и си излей натрупаната злоба! Да видя някаде в обращението на Бербатов да се загатва си "гиведа" или "сини"... Спри да създаваш интриги и ходи пращай СМСи на Ринга!

nig1914
09.03.2010 12:13

Лукас,те са 4-ма!Барбутко,Методиев,ХИТРИН и Лекето.Използват 1 комп,за да пестят!Единия пише една седмица-другите почиват!А със спестеното меткат sms-и за Чорбаспор в ring!!! *lol*

barbutko
09.03.2010 12:09

аз тука не пиша за злобата на журналистите а на тези форумци защото преобладават гонзовчета.

barbutko
09.03.2010 12:07

явявам се като фен на бербатов като повечето колеги.така че като няма какво да кажеш по добре не казвай нищо а като гледам и ти по цял ден се вреш из форумите. *thumb_up*

stihopletec
09.03.2010 12:06

Силни думи ... истински и верни. За толкова години промиване на мозъка на българина му е останала само злобата и омразата ( при по - голямата част).Гордея се,че съм българин и има мои сънародници, които прославят името на нашата Родина.
PS: mari6a човека е искал да каже, че дори и да падне никога няма да плюе върху някой друг.

THE_LEAD
09.03.2010 12:02

Много добре го е казал. Пълно е със завистници в България. В другите страни хората си помагат, а тук някой като успее повече, другите се мъчат да го дръпнат надолу.
Глупав манталитет...

kaligyla
09.03.2010 12:00

прав е колегата под мене 4овека има впредвид журналисти исни 4ервени бембени и така нататака ама тука веднага по4ват левски ЦСКА незнам как може некои да гледа наш футбол и тия отбори как вообще имат некви фенове 4ак па и тука се обиждат по цел ден заради некви дето немат идея как се играе вообще

Lucas_Podolski
09.03.2010 11:57

barbutko ти някакъф форумец ли се явяваш - влизаш във всеки спортен сайт и плюеш по хората. Кой беше ти, че да класифицираш хората, които плюят по Бертабов като "говеда", а долните "свине" по-назад ли остават - плюят по Мъри, въпреки, че е най успешният БГ треньор в последните 10 години!!!
И ако не забелязваш Бербатов се обръща най-вече към журналистите, кото в последните дни изсипаа толкова помия върху него, а те далеч не са само "сини", защото в БГ "писарите" си изкарват хляба на базата на интригата, хуленето и обидите, които пишат на селски, просташки език, изпълнен с цинизми! Така че помисли пак, даже влез в някой друг форум (така и така по цял ден това правиш) и пргледах Кой хули Бербатов!!!!!

kaligyla
09.03.2010 11:54

сини 4ервени факт е 4е мом4ето е в наи добрия отбор в света справиа се що годе добре раздвижва играта има добра техника и добар поглед на играта а 4е бил марзелив малко статистика вижте по вапроса маи маи не е много марзелив а за тия сравнения с камата са напално излишни тва са две разли4ни поколеня а изван терена не мов да сравнявате камата с бербо щото мом4ето е 50 пати по културно образовано и васпитано от стоицата и тои беше уникален футболист но изван терена няма какво да се говори

barbutko
09.03.2010 11:52

браво бербо ние твойте фенове винаги ще те подкрепяме *thumb_up*

barbutko
09.03.2010 11:50

айде почнаха сините гонзовчета.незнам кой е шушомигата тука

nig1914
09.03.2010 11:48

Шушумиго!Тръгваш по пътя на батко ти Стоичков!И той беше и Е тъп като тебе!Но за разлика от тебе,той играеше и се раздаваше на терена!Шибан плужек!!! *lol*

barbutko
09.03.2010 11:48

въобще не са силни думите.а това което пишат разбирачите в тези форуми да не би да не са силни а. *thumb_up*

mari6a
09.03.2010 11:44

Супер си.Харесвам те като играч, но никога не казвай толкова силни думи :АЗ СЪМ МНОГО НА ВИСОКО, ЗА ДА ВИ ВИЖДАМ. А ДОРИ КАТО ТРЪГНА ДА ПАДАМ, ПАК НЯМА ДА ПАДНА НА ТОЛКОВА НИСКО.",защото в живота всичко се случва.

kaligyla
09.03.2010 11:37

доста добре и ясно казано евала *thumb_up*