Сняг, вятър, кал и две нули на Сливен - Черно море

17:03
Сняг, вятър, кал и две нули на Сливен - Черно море
В последната среща от 17-я кръг на "А" футболната ни група отборите на Сливен и Черно море не се победиха и завършиха при резултат 0:0.

Двубоят се игра на стадион "Хаджи Димитър" в Сливен под непрестанен снеговалеж и много силен вятър, а до чисти голови положения почти не се стигна. Двата тима бяха видимо затруднени от метеорологичните условия, а теренът приличаше на разорана нива. Най-голямата опасност пред една от двете врати бе в 86-а минута, когато след изпълнен от Атанас Борносузов пряк свободен удар топката срещна гредата.

Мачът бе ръководен от Стефан Спасов от Перник, който показа шест жълти картона, четири от които се превърнаха в два червени. Първият, който напусна терена преждевременно бе Александър Александров от Черно море, предупреден официално за втори път в 60-а минута. Само три минути по-късно численото равенство на терена бе възстановено, след като и Ивелин Янев от състава на домакините също бе изгонен.

След мача Сливен остана на 12-то място във временното класиране с актив от 18 точки, а Черно море е на 8-ата позиция с 26 т.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Very_Drunk
08.03.2010 18:27

просто без да се замислям го играх 0:0 толкова са ми ясни...

Fernando_Tores
08.03.2010 18:16

какво заглавие само Сняг, вятър, кал и две нули на Сливен - Черно море *lol*