Емерсон: Откраднаха ми две Скудета!

19:07
Емерсон: Откраднаха ми две Скудета!
Бившият халф на Ювентус Емерсон Да Роса заяви, че все още съжалява за двете титли на Италия, които бяха отнети на "Старата госпожа".

Както е известно, Емерсон носеше екипа на Юве през сезон 2004-2005 и 2005-2006, когато "бианконерите" завършиха на първо място в Серия А.

В началото на май 2006 година обаче, изведнъж изскочи скандалът Калчополи и двете титли на торинци бяха отнети. Така през сезон 2004-2005 година в Италия официално няма първенец, а през следващата кампания с приза служебен шампион се окичи Интер.

"Нищо не може да промени история, както и факта, че ние спечелихме тези Скудета на терена", споделя Емерсон пред "Студио Стадио".

"Прекарах две прекрасни години в Юве и непредубедените хора са наясно, че през онези две години бяхме много по-добри от своите опоненти и заслужено печелехме. Никога не сме се нуждаели от помощ и не сме и получавали", допълни бившият халф на "бианконерите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RangerSS
09.03.2010 00:07

Виж сега,от твоя пример трябва да се заключи че Емерсон е участвал в далаверата с мачовете така ли ? Което силно ме съмнява,тъй като съдът щеше да го разкрие - още повече че е само спортист,не висш служител в ръководството на Юве.

flipicha
08.03.2010 23:05

За да му сложат прякора човекът-оркестер сами си правете сметка дали е бил добър или е.Играл е в такива големи отбори,дори и доста мачове за националния.Тоя,които казва че е смешен футболист ,то тои явно нищо не разбира от футбол

michael_forever
08.03.2010 22:31

Какво общо има това че изживял хубави моменти? Аз ако съм педофил или садо-мазохист или наркоман също изживявам хубави моменти който като отида в съда ми ги отнемат и дори ме затварят зад решетките.Така че не всичко хубаво на този свят е правилно,позволено и може да ти бъде отнето от трети лица.

RangerSS
08.03.2010 22:06

А така,майкъле,изобличи тъпия като човек и играч Емерсон.Браво на теб.А да си се замислял дали човека не споделя как той се чувства ? Или че едно нещо от живота не важи в съда ? Иди бозай и тогава ела да помислиш какво е да изживееш най-хубавите моменти от живота си,а после да ти ги откраднат.

klouna1
08.03.2010 21:44

евала на тебе soundtrack напълно си прав juve са наи великия клуб в италия а милан са наи великия отбор в европа ааа и forza biankoneri за винаги *thumb_up* *beer*

michael_forever
08.03.2010 21:35

Давам ти 1 пример и приключвам с теб.Виж ЯЯ Туре и го сравни с емерсон.Пак разбива атаките но виж за какво става въпрос техника,пас,дрибъл,скорост плътен шут,креативност(в известни рамки).Той също е халф с дефанзивни функции.Така че не ми си прави труда да защитаваш това ренде ЕМерсон.А статията горе потвърждава колко е смотан да оспорва нещо което е доказано много пъти.

SoundTracK
08.03.2010 19:51

Целия този скандал беше измишлиотина на "Интер" за да се отслаби мощноста на Ювентус и Милан.Това го казаха играчи на интер.Незнам какво се е доказало , но Моджи върне ли се във футбола този скандал,няма да остане така и вярвам че всичко ще си доиде на мястото.Щом са купували мачове,защо играеха толкова силно в европ,сигурно и там са купували...Просто Интер нямаше да вземат купа много години и щяха да затънат и решиха да се подиграят с 2 велики клуба

golemiq_geshan
08.03.2010 19:44

Продължаваш да затвърждаваш мнението , че си глупав ... За човек на неговия пост за какво му е техника чак толкова бе *angry* Нали неговата цел е да спира атаките на съперник да мачка в дефанзивен план да не пропуска топката зад себе си и съперници които да застрашават вратата на отбора му ... И пак те питам защо им е на такива ДЕФАНЗИВНИ полузащитници техника дрибъл и т.н *angry*

michael_forever
08.03.2010 19:41

Сърцат играч е едно,а играч който има футболни достойнства е друго.И Гатузо е сърцат играч но неможе да се похвали с голяма техника,дрибъл,скорост и т.н. Освен всичко това Емерсон беше и грубян.

golemiq_geshan
08.03.2010 19:28

Абе ти тъп ли си бе ... Как може да обиждаш футболиста че бил кръгла нула ... Явно си доста далеч от реалноста не знам къде си , но Емерсон не беше играч втора ръка ... Емерсон беше много добър сърцат играч , който дори и в напреднала възраст продължаваше да върши работата си перфектно ... Иначе интересното в снимката е , че Емерсон е сниман срещу бившия си тим РОМА когато Касано играеше за нас , това значи , че е било дооста от давна *devil*

michael_forever
08.03.2010 19:10

Тъпанар, в съда се доказа 1 000 000 пъти за далавери той след 5 години седнал да обеснява че не получавал помощ.Пълен грозник и циганин и най-важното кръгла 0 като футболист.Смешник!