Грозданов: Литекс не ме изненада с нищо, контрите ни бяха смъртоносни

15:02
Грозданов: Литекс не ме изненада с нищо, контрите ни бяха смъртоносни
Старши треньорът на Пирин Благоевград Стефан Грозданов призна, че е леко изненадан от разгромната победа, която неговите футболисти постигнаха срещу лидера Литекс.

Въпреки това специалистът заяви, че ловчанлии не са го изненадали с нищо, предаде репортер на БГНЕС. На пресконференция Грозданов направи анализ на срещата:

"Мачът ни с Литекс бе изключително очакван предвид равенството преди това на ЦСКА с Берое и възможността Литекс да се откъсне още повече на върха в класирането. Категоричната ни победа леко изненада дори и самия мен, макар че ние бяхме подготвени да вземем точка на Литекс, че дори и да победим. Нека не забравяме, че по-рано през сезона ние ги победихме на собствения им стадион. Мисля, че излязохме добре подготвени за срещата, въпреки че в началните 20 минути изглеждахме леко притеснени. Може би това, че играем с лидера оказа своето влияние, а и рязката смяна на климата може да е имала някакво въздействие. Радвам се, че това за което говорихме предварително, сработи. За разлика от предния мач с Миньор този път контраатаката ни работеше безпроблемно. Хареса ми и играта ни при 2:1 в средата на терена, която ни даде предпоставки да отбележим още два гола, а и да пропуснем няколко положения."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация