\"Титаните\" бесни на Андоне, обмислят да го махат

14:11
\"Титаните\" бесни на Андоне, обмислят да го махат
Сериозна вълна на недоволство се е надигнала срещу треньора на ЦСКА Йоан Андоне, съобщава "Меридиан Мач". Притеснителното за румънеца е, че собствениците на клуба вече се питат дали ходът с привличането му е бил успешен.

Президентът Димитър Борисов бе на стадион Берое в Стара Загора, но си тръгна десет минути преди края на мача, бесен от слабата и безидейна игра на тима.

Шефовете Венцислав Живков и Атанас Караиванов не пропуснаха да навлязат в чужди води и да критикуват някои от решенията на Андоне веднага след края на срещата.

Румънецът изненада всички, като премести дясното крило Флорентин Петре по левия фланг, а вътрешният халф Борис Галчев игра на непривичния за него пост като десен външен полузащитник. Андоне не пожела да поеме и по-големи рискове, като пусна като резерви по-офанзивни футболисти едва 20 минути след като Иво Иванов бе изгонен и съперникът се мъчеше с човек по-малко на терена.

След срещата пък румънският треньор си е позволил да повиши тон на футболистите, но е действал избирателно, като е спестил критиките на някои от любимците си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

plamo_85
09.03.2010 00:29

Стига сте спекулирали оставете човека да си върши работата. На края на сезона ще стане ясно трябвало ли или не да назначат Румънещито *wink*

elez0v
08.03.2010 14:24

Защо му се сърдят биха с 9-0 бобов дол и други подобни *lol*