Рибери разкри кои отбори го искат

13:31
Рибери разкри кои отбори го искат
Франк Рибери разкри кои клубове желаят да го привлекат от лятото. Френският халф на Байерн Мюнхен сподели, че в следващия един месец ще вземе окончателно решение за бъдещето си, като той не изключи възможността да поднови договора си с Байерн. Както е известно, контрактът на футболиста изтича в началото на юли 2011 година и от ръководството на баварския клуб отчаяно се опитва да удължи договора на своята звезда.

"Кога ще реша бъдещето си? Мисля, че до един месец вече ще знам къде ще играя от лятото", споделя Рибери пред френското телевизионно шоу "Телефуут".

"Изобщо не е сигурно, че ще премина в Реал Мадрид, защото от Барселона също питат за мен. Третият заинтересован отбор е Челси. Все пак има и вероятност да остана в Байерн", допълва Франк Рибери.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RoNaLDo0o
08.03.2010 17:22

или вьв Байерн ще остане или ще иде вьв Барса Мадрид него искат толко мого имат интерес кьм него но не са на зор да го зимат тяхната цел номер 1 за лятото е Rooney и Aguero евентлално ако не доиде Руни *smile* Рибери е добьр но или Баиерн или Барса неми се верва да иде вьв 4елси или Мадрид

Gr1kA
08.03.2010 14:30

elez0v личи си , че си папагал и не си на "ти" с футбола , така че замълчи *thumb_down*

elez0v
08.03.2010 14:22

Абе тоя нещастник има голямо самочувствие. Не става за Барса. В Реал също ше си проличи колко е жалък. А Челси не е никакъв отбор, само с пари не става.