Уволняват треньора на Литекс след резила срещу Пирин?

10:47
Уволняват треньора на Литекс след резила срещу Пирин?
Старши треньорът на Литекс Ангел Червенков най-вероятно ще бъде уволнен още днес, съобщава "24 часа". Вместо да дръпнат на цели 6 точки пред втория ЦСКА ловчанлии бяха разбити 1:4 от Пирин Благоевград в Кюстендил.

Червенков може да получи и още един шанс до следващия уикенд, когато "оранжевите" ще срещнат Левски.

Всъщност в Литекс могат да са доволни, че получиха “само” четири гола във вратата си, след като символичните домакини пропуснаха да вкарат поне още толкова.

"Съжалявам за загубата и това, че не успяхме да реализираме нашите положения. До 20-ата минута диктувахме нещата на терена, но след това имаше спад. В началото на второто полувреме отново натиснахме и успяхме да изравним. Очаквах да видя повече характер в нашия отбор. Стремим се да играем модерен футбол. Имаме цяла седмица до мача с Левски и през седмицата,който покаже, че се намира в добра форма, той ще играе", каза Червенков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

peshky_
08.03.2010 17:38

няма да го изгонят вече ако паднем от левски може да се замислят ама ще трябват и още издънки за да се реши твърдо да го изгонят но дано не се стига до там *wink*

kaligyla
08.03.2010 12:15

докато след 1 - 2 загуби уволняват тениорите и не се проявява малко пове4е тарпение няма да стане нищо у нашия така наре4ен футбол загуба и марш не става така фарги до са трееееша маи кам 6 пато да са го уволнили тая година заухава работа