Левски победи Миньор в драма с пресилена дузпа и два червени картона

16:53
Левски победи Миньор в драма с пресилена дузпа и два червени картона
Левски победи Миньор Перник с 3:1 на стадион "Славия" в двубой от 17-я кръг на А група.

След равностойни първи десетина минути, перничани откриха резултата след прекрасна атака. Горан Янкович преодоля двама бранители на Левски в пеналта на "сините". Сърбинът подаде на Димитър Илиев, като топката бе прокарана през краката на левскар преди да стигне в краката на пловдивчанина. После Илиев с премерен удар намери долния ляв ъгъл на Петков за кеф на десетте автобуса фенове на Миньор - 0:1 в 13-а минута.

Шампионите реагираха след полученото попадение и се настаниха в половината на перничани. В 21-а минута топката стигна до Жоазиньо, който чакаше малко пред границата на наказателното поле. Бразилецът шутира силно с левачката, ударът бе неспасяем за Ивайло Иванов, който направи отчаян плонж, но не предотврати топката да влети в горния му десен ъгъл - 1:1.

Пет минути по-късно Витанов от Миньор влезе грубо в краката на Йордан Милиев. Кракът на синия защитник тревожно тръгна да се превива и за момент феновете се уплашиха, че младата надежда на Левски може да има нещастната съдба на Аарън Рамзи. В крайна сметка Милиев се изправи на крака, а Витанов получи червен картон за своята проява.

Осем минути преди почивката Бардон нахлу по левия фланг и центрира по земя в малкия пеналт на Миньор. Антонов се хвърли към топката, но не успя да играе с нея. Коженото кълбо попадна обаче, в краката на Кръстовчев, който шутира, но бранител на гостите докосна топката, която премина на сантиметри от страничната греда и излезе в корнер.

През второто полувреме Левски, както се и очакваше, упражни натиск към вратата на Миньор, но атаките на "сините" бяха много еднотипни и бяха лесно разгадаеми за защитата на гостите.

Топката обичайно се центрираше от някой от двата фланга към двамата тарани, но нито Антонов, нито Кръстовчев успяваха да застрашат с глава вратата на Ивайло Иванов.

Когато топката се сваляше на земята, тогава шампионите изглеждаха по опасни. При едно такова положение Антонов получи добра възможност да стреля към вратата на позиция фронтално срещу Иванов. Шутът на новото попълнение на Левски обаче, мина над горната греда.

Миньор понякога поглеждаше към вратата на домакините, като при една ситуация Петков и Петраш не се разбраха кой да играе за топката, като зад десния бек дебнеше играч на "чуковете". В последния момент, все пак Петраш успя да изчисти в корнер.

В последните минути на срещата на терена се появи Николай Димиров, който в 84-а минута получи топката на границата на пеналта и стреля с левия крак, но топката премина малко встрани от лявата греда на Миньор.

Три минути преди последния съдийски сигнал реферът Ангел Ангелов свири доста пресилена дузпа за Левски за нарушение срещу Антонов. Таранът се свлече доста театрално в пеналта, но реферът прецени, че това е единайсетметров наказателен удар. Все пак, ситуацията беше доста спорна, тъй като обувката на Миро Антонов бе събута при единоборството с бранител на Миньор. Може би съдията бе видял настъпване, но при всички случаи дузпата със сигурност не може да се нарече стопроцентова.

Бардон шутира в левия ъгъл на Иванов за 2:1 и донесе победата на Левски. Преди французинът да бие, играч на Миньор бе изгонен за протест срещу отсъждането на съдията.

Ангелов отсъди пет минути продължение на мача. На една контраатака в самия край на мача Бардон центрира по земя на задната греда, където чакаше Жоазиньо, който чукна топката в празната врата, оформяйки крайното 3:1 за Левски.

Левски - Миньор 3:1


0:1 Д.Илиев 13-а мин
1:1 Жоазиньо 21-а мин
2:1 Бардон 89-а мин (д)
3:1 Жоазиньо 90-а мин

Левски: Петков, Петраш, Топузаков, Милиев, Минев, Бардон, Сърмов, Жоазиньо, Александров, Антонов, Кръстовчев

Миньор: Иванов, Божиков, Златков, Харизанов, Цветков, Янкович, Витанов, Иванович, Илиев, Крумов, Марков

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

STELKO_89
08.03.2010 19:13

за настапване не се дава дузпа такава измислена дузпа несам виждал през целия си живот

nik681
08.03.2010 13:16

Победата пак я подариха на Левски!!!Съдията явно никога не е гледал футбол и на дали някога ще гледа! Измислена дуспа за Левски...ама нали все пак тряя да ги подпре някои щото иначе ше духат супата!Ама съдията трябваше да изгони целия отбор та да мое да не има вкарват голове на Левски! Така и баба ми знае да играе! Тъпи говведаааааа...Ше видите купата през крив макарон...ъъъ в случая при вас ще е през крив х*й!!!! *smile* *cigarette* *angry* *thumb_down*

Futbulfen
08.03.2010 09:44

Абе прасета стига грухтяхте бе..ясно,че ви е яд ама айде малко по сериозно.Дузпа имаше на 100%..за задържане и настъпване (с което Антонов губи равновесие и обувката му пада) се свири дузпа! Лъснаха ви дупарите още от първите пролетни мачове и разбира се,типично за вас след всеки кръг се цвили и грухти...нямало дузпи за Локо , нямало дузпа за Левски..имало 17 несвирени за ц(*ка и още толкова на втора степен за орките.Истината е,че сте СМЯХ..винаги сте били такива минзухари и на 27 ще се случи нещо дълбоко и до болка познато..Нац. празник напрайхте миналата година като ни бихте осакътения и извозен за зелен хайвер състав..на 27 както си му е реда ше ви го бутаме.. *beer*

icone_81
08.03.2010 09:35

Даже Велизарките бяха "по - чисти" дузпи от тази. *lol*

TOTTI_pz
08.03.2010 09:09

ае стига сте ми говорили на главата имало нямало дузпа щом съдията е свирил значи има ако беше за вашите любими отбори щях чета само тука "имаше дузпа " така че не ми говорете в чужбина там дето се играе футбол се обсъжда нали е имало дузпа само по време на чача .след мач вие да сте прочели някаде както четем тука по 3 дни след всеки мач какво бил направил съдията и си мислим че има СВЕТОВНА КОНСПИРАЦИЯ *lol*

hardc0re__
08.03.2010 07:08

Абе я спрете да Лаете бе чорбари и селяци от перник кво и е пресиленото на Дузпата не мога да разбера та той му събу обувките и няма дузпа леле я влезте малко в час *lol* жалки сте *lol* Честито на всички ЛЕВСКАРИ *thumb_up* Левски Шампион АЛЕ АЛЕ !!!

drummer
08.03.2010 00:13

pafa, не обърнах внимание, че си ми писал. За следващия кръг, ви стискаме палци, да ви издържи опълчението в Ловеч, за да придобие класирането по завършен вид, и да не ви загубим някъде по трасето?! Или ще ни извъртите някой подуянски номер?! *lol*

BoBi_Levskara
07.03.2010 23:56

Има време до края на сезона ще се види кой къде.Pafa ти казваш че нас много ни е тройката на чорбата им е много тройката.Литекс и те са мноо зле падат с големи резултати.Да приемем че Локо (СФ) стане шампион.Литекс завърши втори ми то се някой трая да е 3-ти ние или чорбата *lol* .

drummer
07.03.2010 23:50

BoBi, оптимизма е хубаво нещо! Може и да сте първи, но на летния турнир......"Албена" 2010г.?! *lol*

BoBi_Levskara
07.03.2010 23:42

drummer много си прав 3-то място ще видим през крив макараон защото ще сме 1-ви.А и между другото аз бях на стадиона в сектор "Б" точно зад врата и футболиста на Миниор проста избута този на Левски затова дадоха дузпа която беше 100%.

pafata
07.03.2010 23:16

Не се вижда, защото телевизионното повторение не е достатъчно добро и не дава цялата ситуация. А между другото и за вас ще е успех, ако завършите в тройката.

drummer
07.03.2010 23:08

pafa, хубав коментар, задържане с ръце въобще не се вижда, има една паднала обувка, и далеч от нея се строполява един в синьо...?! А третото място, тази година ще го гледате през ...крив макарон?! *lol*

pafata
07.03.2010 22:46

Много слаба игра на Левски. Добре, че бяха Бардон и Жоазиньо, че иначе положението щеше да е трагично. Дузпа може и да се свири, може и да не се свири - видя се, че имаше задържане за фланелката и събуване на обувката. С тази игра обаче максимумът на отбора е 3-то място.

drummer
07.03.2010 22:44

machocka, това което те напъва от вътре да напишеш, се казва...ОБРАЗОВАНИЕ! И се чудя, как администраторите позволяват на такива необразовани като теб,......без образувани сиви мозъчни клетки да пишат тук?! Сигурно пак, с някакво предимство се ползват .....говедата?! *lol*

Nazario
07.03.2010 21:51

АХ КОЛКО ЖАЛКО Е ДА СИ ТЪПО КОМУНИСТИЧЕСКО ПРАСЕ

bidonat
07.03.2010 21:48

ьььь тва уески голям отбор.много сте слаби-говеда *erm* *lol*

machocka
07.03.2010 21:34

Призовавам всеки следващ фен на Левски който ще пише тук да не си хаби мозъчни клетки да обяснява на тези курви защо сме по-велики...Просто да си спестите мозъчните клетки за да пиете по 1 биричка.

drummer
07.03.2010 20:52

Момчета, няма нищо случайно! Това съдийче, Ангел Ангелов, което бе изпратено да свири днес, мач който леWCки не трябваше да губи по обясними обстоятелства, е ...син на "световно известния" съдия Любен Ангелов, който съвместно с един друг "гигант" на съдийската манипулация...Любе Спасов, години наред бяха най-изявените гъзолизци на ФК Подуяне 1914. Така че, всичко си е по...наследство?! *lol*

ip
07.03.2010 20:20

В момента тече дискусионно студио по ринг-а, но всичко опира до АКО.

bobeto_
07.03.2010 20:10

какво ни е доброто в Европа. Пълен смях сме и в Европа и зад Европа и в България и навсякъде, а и това днес коет сеслучи .. съдиите да ни подпират, това вече е много грозно. По принцип съм левскар, но от 3,4 години сме пълна трагедия и на мач не съм стъпил, знам че отборът трябва да се подкрепя в трудни моменти най-вече, но този наш Левски все по-зле върви. Кой не ни хване, той не ни мачка, добре че днес бихме с помощ на съдията. Отдавна отказах българския футбол заради Левски, защото съм давал пари да ходя да ги гледам, а те нищо не правят, и това е от много години, Въбоще сичките ни отбори са един дол дренки

BoBi_Levskara
07.03.2010 20:03

В европа може да ни го бутат но в последнит 10 години винаги сме най-добре представиля се отбор в Европа от българските отбори.

Manchester4o
07.03.2010 19:58

BoBi_Levskara то неможе и без нито едно положения цял мач почти с човек повече да искаш да биеш ама говедата го искаха защото знаеха че садията пак ще ги бутне,затва в европа им го бутат на тях "грандовете"

BoBi_Levskara
07.03.2010 19:54

Facebook 24 000 фена на Левски 16 000 на ЦСКА.Кво толко ми опяват тия чорбари незнам.А и напълно си заслужиха дузпата ония от Перник.Неможе при най-малко съприкосновение да лежиш на земята по 5 минути и да бавиш играта при всяка възможност и да не получиш дори жълт картон, и после да имаш претенции.Второто полувреме от първите 20 минути 10 бяха игрови.Изнервяха мача и отчаяно тъсеха Х.Неможе с такъв анти футбол да имаш претенции за каквото и да било.Абсолютно напълно 100% заслужена победа за Левски.Който мисли обратното е олигофрен.

ip
07.03.2010 19:27

Това телефонно гласуване ми напомня за Бай Брадър, ще се сменя периодично „първенеца“ с цел да се повиши активността.. нищо ново под слънцето *joking*

nig1914
07.03.2010 19:20

погледни по долу в дясно и виж кой има повече фенове когато става въпрос за една регистрация а не когато разни малоумници червени пускат по 30 sms-a.ТЪП СИ *thumb_up*

kango
07.03.2010 19:14

Ей говеда,жалки сте.След мача с черно море или дори с литекс където съдията на някой места ви буташе,викахте че съдиите ви грабят,а сега се прайте на слепи или ами толкова си може момчето.Врачката на Берлускони не случайно каза-ЛЕВСКИ СКАНДАЛЕН ШАМПИОН.Сериозно предлагам да се направи първенство,в което да не участва левски *angry*

dragievd
07.03.2010 18:52

Сега да вадим коментарите на Пераката.

Levski_Feen
07.03.2010 18:34

Отначало беше измислена, сега е спорна, накрая след още 10 гледания ще си е дузпа.Абе като има нарушение дали е в 1-вата 90-тата или 66-тата минута какво е значението.

Ross_m1
07.03.2010 18:12

не съм съгласен ,че българския футбол е толкова зле ,проблемите на бг футбола са други ,относно съдията мисля ,че по скоро момчето толкова си може ..

Lassitar
07.03.2010 18:12

Нещо за измислено и пресилена дузпа ли чета?А какво е обяснението за събутата обувка на Антонов?Сигурно,нарочно я е настъпил сам,за да изглежда по реалестично....Жалки сте,чорбари..Орките и те се напъват.така не се печели,като играеш в защита..Бихте Цецка,и си повярвахте,но ние сме ЛЕВСКИ! *party* *thumb_up*

tikyto
07.03.2010 18:01

най-сладко е да хванеш коефицент 3.75 за Левски в 83 мин. в тази пародия наречена български футбол... *lol*

blago_pz
07.03.2010 18:00

Левски е име на герой, а не на селски отбор *thumb_down*

Almalox
07.03.2010 17:46

Някой може ли да ми каже колко корнера е имало ?

panda10
07.03.2010 17:44

Дузпа, не дузпа, това е... Левски би ! *thumb_up*

rossoner82
07.03.2010 17:40

Левскарите ще ги правят шампиони май, а? Като не могат сами да станат *wink*

Ross_m1
07.03.2010 17:34

Очаквах по добра игра от Левски и по точно от Кривия ... дано да победим Литекс за да останем в борбата *thinking* иначе за дузпата мисля ,че нямаше такава ...това ,че му е събота бутонката *lol* не означава ,че има дузпа ако беше така ,в наказателното на мач ще виждаме по 10 бутонки *lol* третия гол беше редовен ,но ако не беше изгонен 2ри от Миньор едва ли щеше да падне ,А можехе и да отбележим нищо не се знае ,след влизането на Ники Димитров нещата се пораздвижиха ,на Алекс бе видимо ,че не му че мястото по крилото ... за Литекс налице ще е Телкийски *thumb_up*

dracula_88
07.03.2010 17:29

Пародия на съдийство. Отново. Това в българското първенство все по-малко прилича на футбол.

Adrian000
07.03.2010 17:24

ФЕН СЪМ НА ЛЕВСКИ !!! ... Пълна пародия абсолютно футболно недоразомение е тъпото ни скапано първенство тези отбори и Литекс и ЦСКА и Левски има да ядът бой от БАТЕ, Жилина, Тампере, Дебрецен, Тулуза, Борац, Хайдук Кула и прочие с тези некадърници в съставите си Литекс ги смачка ПИРИН, ЦСКА насра срещу БЕРОЕ, Левски неможе на направи един удар като хората 50 мин с човек повече и съдията ни вади в последната минута до кога беее няма ли да се играе футбол в тази тъпа БЪЛГАРИЯ бе!!! Хората играя правят футбол Турция, Гърция, Румъния, Швейцария, Дания даже ИЗРАЕЛ! А тука си уреждаме мачовете и като идем в ЕВРОПА ни мачкат някакви анонимници понеже се лъжем ,че имаме класни играчи ,а като идем там се вижда колко са класни! Докъто не се вкарат истински пари във футбола ни така ще е полужението е плачевно и спасение не се вижда от никаде!!!

levskarkata_19
07.03.2010 17:24

1-во дузпа имаше, той му застъва крака футболиста пада (ако тази ситуация беше за ЦСКА и не беше свирена, щяте да разправяте как на вас никога не ви дават дузпи). 2-рият червен картон беше напълно заслужен, какъв е тоя че ше удря шамар на съдията и после оная червенa розичка Иванов ше седи и ше пречи на съддията. КРАЙ КУР ЗА МИНЬОР

lamers_pro
07.03.2010 17:19

Хахахах...Левскарите(нито ЦСКАрите!)не са виновни,че съдиите в БГ имат нужда от цайси 11-ти дипотър и не виждат 10 ситуации правилно!КУР ЗА СЪДИИТЕ!СПРЕТЕ ДА СЪСИПВАТЕ И БЕЗ ТОВА ЗАТЪНАЛИЯ НИ ФУТБОЛ!

manex4
07.03.2010 17:15

Левски измъкна трите точки от Миньор със спорна дузпа в последните секунди!

SlipKnoT666
07.03.2010 17:14

Божее Rabeh ти си луд! 100% дузпа ... ти сляп ли си? Кво ли питам ти сигурно си мръсна пияница като тоя Рабех.

manex4
07.03.2010 17:14

Скандална дузпа спаси Левски срещу 9 миньорци!

Rabeh
07.03.2010 17:12

Дуспата си беше 100 % ве оная МАНЕКЕНТА му сабу обувката... и без дуспата пак щяхме да ги БИЕМ 3:1 ЗАВАРШИ МАЧА !!! САМО ЛЕВСКИ АЛЕ *party*

lekito
07.03.2010 17:11

Така.. дузпа не знам дали имаше , но не вярвам на М.Антонов футболната обувка сама да се е събула... 2та червени картона са напълно заслужени на 100 % !.... Цесекарите много да не мрънкат , че вчера се видя колко могат да играят... мръсни румънски циганета такива *smile*Победата е заслужена.. цял мач се мъчехме и накрая успяхме *beer* *thumb_up*

Heksi
07.03.2010 17:08

Реално погледнато мача беше 1-1
Не е ли малко по важно да се замислите драги ми левскарчета за играта на вашето псевдоотборче
Евалата на Миньоро играха момчетата ама не достатъчно явно заявката към съдията е била голяма *angry* С тая игра къде сте ми тръгнали шампиони да ставате
САМО ЦСКА МИШОЦИ !

SlipKnoT666
07.03.2010 17:06

Алоо jackkarvar ти нещо май не си добре... ако ис се възгордял много след тоя "мач" значи си много просто говедо! Съдията пак ви даде мача мамка му! С баща ми го гледаме този мач и 3-4 минути преди да даде дузпата баща ми каза, че съдията ще даде мача на Левски като отсъди няква нереална дузпа...така и стана. А то се и очакваше да стане така. Защото ако не е съдията и измислените му дузпи Левски не могат да бият. Сега ше ревете че дузпата я има ама всъщност ако погледнем реално такава НЯМАШЕ! Съдията просто чакаше някое говеда да се срине в наказателното поле за да даде дузпа. Срамота мамка му стара! Емииии... това е Левски - отбор, който играе с 14 човека срещу 9.

gajo
07.03.2010 17:04

Браво на теленцата,срещу 9 човека и дузпа требва да го земете!На теленцата да им кажа:ще пасете в с.Подуене на края на сезона!И много поздрави на майките ви *joking*

sam0_cskaaa
07.03.2010 17:03

Нищо не става от тоя Левски...Само плащат за да печелят..И тая дуспа дето им я дадоха ами то онзи падна сам..Пък за третия гол май имаше фал... СМЕШНИЦИИИИИИИИИИИИИИИИИ *party* *lol*

siboko
07.03.2010 17:02

Как можете да се радвате на такава купена победа.Явно всички сте се заразили от малоумието на батков и гонзо.

MISTERIY
07.03.2010 16:58

сега ви подпряха ама утре ще лъсне истината и ще окапете на бързо слабаци *lol*

JEP
07.03.2010 16:58

Те всички дуспи сА ви ОТ ТИЯ 10000 % *lol*

orlio_wins
07.03.2010 16:57

Миньор играха добре,но някои селски изпълнения не трябва да бъдат подминавани(2 червени картона).Честита победа на всички фенове на Левски.

biserms
07.03.2010 16:56

Хаха 100% дузпа си беше прасетаааа.Колкото и да ви е яд биеме смешнициии *devil* *thumb_up*

JEP
07.03.2010 16:50

Тва е цирк в синьо *party* *lol*

TZETZO
07.03.2010 16:50

тва,ако беше в наказателното поле на Лефски,щеше да го свири на кукуво лято *thumb_up*

drummer
07.03.2010 16:36

Абе, за какъв неутрален терен говориш...?! Те заради леWCки, цял отбор /Ботев Пд./изхвърлиха от първенството...?! На сенките от Подуяне им е противопоказно да излизат извън столицата?! *lol*

bacardy_breezer
07.03.2010 16:29

kreizi317 смешник веджън ЦСКА бяха наказани от домакинство и от Кочината ги преместиха на Националния Стадион, който е на 100метра *sick* Така че си трай.

kreizi317
07.03.2010 16:08

Аве нали на неутрален терен щеше да е мача.Левски са наказани.По правило мача трябваше да е извън София.Тогава щеше да бъде изпълнено наказанието."Овча Купел" това ли е неутралния терен.Ееее голямо подпиране на тия левскари от туй синьо БФС.Стига ве,стига.

spurs_92
07.03.2010 15:59

Е вчера глеадхме ЦСКА сега Лефски много сте силни направо разпиляхте Миньор *lol*

nig1914
07.03.2010 15:31

Продължавай бе,тъпан..."свръхудар на Жо и тъпото червено парче Иванов ме хвана за пикалото!!! *thumb_up*

drummer
07.03.2010 15:18

След "чудесни" намеси на Топчо и национала Милиев,...Миньор(Пк) повежда с 1:0! *lol*