\"Армейци\" и заралии си спретнаха здрав кютек след мача вчера

14:26
\"Армейци\" и заралии си спретнаха здрав кютек след мача вчера
Близо десет човека са задържани след сбиване между агитките на ЦСКА и Берое след срещата на тимовете в Стара Загора, съобщиха от полицията в града, съобщава "Гонг".

Около 18:00 часа, близо час след приключване на футболната среща между "армейците" и Берое, в полицията е получен сигнал за масово сбиване между групи привърженици на двата отбора в района на бензиностанция до автогарата в Стара Загора. Дежурните полицейски екипи, пристигнали на мястото на инцидента, са установили участниците в инцидента, които са осем човека, четирима, които са от София, един от Стара Загора и две момчета от Димитровград и Хасково. На седем от тях са съставени актове по реда на чл. 21 от Закона за опазване на обществения ред при провеждане на спортни мероприятия, по които в момента в РС се водят съдебни производства.

Същия ден, но малко по-рано около 17:30 часа в дежурната част на РУ – Стара Загора е получено съобщение от 34-годишен мъж от Сливен, че на кръстовището на бул. "Цар Симеон Велики" и ул. "Отец Паисий" е бил нападнат от група привърженици на Берое, които са му нанесли побой. В резултат на побоя потърпевшият е получил контузии и охлузвания по тялото и главата и загуба на съзнание. Непосредствено след инцидента, екип на РУ – Стара Загора е успял да задържи двама от извършителите. Двамата са задържани за 24 часа.

Пострадал е и 24-годишен мъж, отново след побой, нанесен от привържениците на Берое. В резултат на побоя мъжът е получил загуба на съзнание. Откаран е в ЦСМП, където му е оказана амбулаторна медицинска помощ, но е отказал хоспитализация. Работата по изясняване на случая продължава.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Beckenbauer
07.03.2010 17:53

Погледнете ги тия стара загора само.На това ако му викат верни фенове... *wonder*