Берое стана терминатор №1 в \"А\" група

12:42
Берое стана терминатор №1 в \"А\" група
Макар и не сред челниците в класирането, Берое се превърна в истински терминатор в "А" група. Стадионът под Аязмото се очертава като едно от най-плашещите места за гостуващите отбори, а тимът на Илиан Илиев може да се похвали с отличен баланс срещу водещите тимове.

Статистиката от началото на сезона сочи, че Берое е единственият тим, побеждавал едновременно Литекс, Локомотив София и Левски. Вчера "бяло-зелените" пък не позволиха на ЦСКА да си тръгне с трите точки, като срещата завърши наравно 0:0. "7 дни спорт" припомня, че през зимата Берое се раздели с основни играчи като отишлия в Славия Петър Димитров, преминалия в Монтана Ахмед Хикмет и Александър Александров, който пое към Черно море. Лишени от възможността да правят скъпа селекция, Илиан Илиев и помощниците му прибегнаха до връщане на юношата си Атанас Апостолов от Сливен и два скромни трансфера от Гълъбово на Иван Канев и Иван Чергев. От Шумен се прибра Симеон Минчев, син на легендарния капитан на Берое от шампионската 1986 г. Теньо Минчев.

Тимът на Илиан обаче е в състояние да бие всеки, особено под Аязмото, където се събира една от най-големите публики на мачове в "А" група.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

svetlio_vn
07.03.2010 13:42

Корав домакински отбор , ама чак пък терминатор ?

vanko88
07.03.2010 12:44

Няма мое, няма твое, ВСИЧКО Е БЕРОЕ *lol* *lol* *wink*