Карагър: Може да напусна Ливърпул

12:13
Карагър: Може да напусна Ливърпул
Легендата на Ливърпул Джейми Карагър разкри, че не е изключено да напусне клуба, ако ръководството на мърсисайдци реши да не му поднови договора, който изтича през лятото на 2011 година, съобщава "Мирър".

32-годишният бранител все още не е получил предложение за нов контракт от шефовете на "червените", но това не тревожи Карагър, който споделя, че каквото и да става, ще продължава да дава най-доброто от себе си за отбора.

"Клубът ще ми предложи нов договор, ако поиска", коментира защитникът за ситуацията си на "Анфийлд".

"А ако не ми предложат, няма значение. Ще играя със сърце, докато не ми изтече настоящия контракт и после ще сменя отбора, няма проблем", допълва Карагър, който е изкарал цялата си кариера в Ливърпул и наскоро изигра своя мач номер 600 за мърсисайдци.

"Преди време реших да напусна националния отбор на Англия и не съжалявам за това. Не искам да драматизирам подобни неща, нито пък се плаша от важните решения", казва още бранителят.

"Всичко си зависи от ръководството на Ливърпул, те ще решат дали съм нужен. До тогава аз ще бъда същият Джейми Карагър", споделя легендата на "червените".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация