Огромен бонус за Рууни, ако стане голмайстор на Мондиал 2010

11:27
Огромен бонус за Рууни, ако стане голмайстор на Мондиал 2010
Уейн Рууни ще си заработи половин милион евро, ако стане голмайстор на предстоящото Световно първенство в ЮАР, съобщава "Нюз ъф дъ Уърлд".

Нападателят имал такава клауза в договора си с компанията, която произвежда обувките му.

Както е известно, стрелецът на Манчестър Юнайтед е в убийствена форма през този сезон и досега е нанизал 28 гола във всички турнири.

Рууни е четвърти фаворит на букмейкърите за престижното отличие, спечелено от българина Христо Стоичков през 1994 година. Задачата на юношата на Евертън обаче, не изглежда особено лесна, ако погледнем статистиката, която показва, че англичанин не се е окичвал с подобен приз чак от 1986 година.

Тогава Гари Линекер става голмайстор номер едно на Мондиала в Мексико, където албионците отпадат от "Божията ръка" на великия Диего Марадона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lollipopp
08.03.2010 17:55

ще отбележи , но няма да е голмайстор *wink* просто с оглед на отборите които ще са на Световното има къде , къде по големи голаджий *stop* и все пак това е Световно , не е Висшата лига където някои от отборите в долната половина си пускат неопитните футболисти и предоставят успеха на Юнайтед *sick*

man4estar4o
07.03.2010 14:23

руни ще е номер 1 ще вкара 10 гола *thumb_up* *thumb_up*

Tzeko90
07.03.2010 12:44

АБСУРД !!! На Мондиала няма да има спящи защитници и заблудени вратарчета които лесно да се продадат на САФ(Висша лига)!!! 3 гола ще са постижение , други ще блестят за Англия на Мондиала *stop*