Левски все още притежава нещо от Рабех

10:12
Левски все още притежава нещо от Рабех
Левски пази за себе си процент от правата на Юсеф Рабех, съобщава "Меридиан Мач". "Сините" продадоха в петък скандалджията на мароканския Магреб Атлетик Тетуан, като според арабските медии са били платени 117 000 евро за защитника.

От "Герена" разкриха, че освен нищожната сума, платена от Атлетик, Левски ще прибере между 20 и 30 процента от парите при бъдеща продажба на Рабех.

Междувременно старши треньорът на Анжи Омар Тетрадзе коментира ситуацията около мароканеца, който без никаква причина избяга от руския тим. Тетрадзе недоумява защо Рабех напусна отбора още първите дни след трансфера си от Левски, но обвини за своеволието му неговите мениджъри. Наставникът на Анжи Махачкала отново обясни, че клубът му няма никакво намерение да плаща на Левски 500 000 долара, за които бе купен Рабех.

"Вярно е, че не сме платили на българите, но не разбирам за какъв трансфер говорим, щом играчът си тръгва без разрешение и не се връща. Ако някой трябва да плаща, това е мениджърът на Рабех. Именно той ни уверяваше:

"Привличате добър футболист, който е и много честен, трудолюбив и порядъчен човек". Чиста лъжа", оплака се Тетрадзе.

Той призна, че предвид лошата репутация на Рабех от България в Анжи са потърсили подробна информация за неговия характер и са стигнали до извода, че арабинът няма да създава проблеми. Действителността обаче се оказа съвсем различна.

"В началото останах с много добри впечатления от Рабех. Откъде можех да зная какво ще направи", чуди се бившият бранител на Рома.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация