Юнайтед с измъчена победа над Уулвс (видео)

21:19
Юнайтед с измъчена победа над Уулвс (видео)
Отборът на Уулвърхямптън загуби минимално с 0:1 от шампиона Манчестър Юнайтед в мач от 29-я кръг на английската Висша лига. 

Атаката на "червените дяволи" бе водена от българския нападател Димитър Бербатов, който бе предпочетен от мениджъра на "червените дяволи" сър Алекс Фъргюсън като титуляр в срещата. Голмайсторът на тима Уейн Рууни пък изобщо не попадна в групата за мача.

Първото полувреме на този двубой завърши без отбелязването на попадение. Манчестър Юнайтед владееше топката в по-голяма част от времето, но отборът трудно създаваше опасни атаки.Противно на очакванията двете най-чисти положения за откриване на резултата бяха създадени от домакините. Първо в 32-а минута след добра многоходова атака Дейвид Джоунс стреля опасно, но Едвин ван Дер Саар улови. Три минути по-късно защитникът Кристоф Бера бе оставен непокрит в наказателното поле на Юнайтед, но изстрелът с глава от близко разстояние бе много слаб и не затрудни стража на гостите.

След началото на втората част натискът на "червените дяволи" се усили и в 50-а минута Бербатов имаше добра възможност да вкара, но бе блокиран добре от централните бранители на Уулвс. Малко след това Патрис Евра излезе на чиста позиция, но отново защитата на домакините се справи със ситуацията. Сър Алекс предприе офанзивна смяна в 62-а минута, като на мястото на Дарън Гибсън влезе сенегалският нападател Маме Диуф. Ветеранът в състава на гостите Пол Скоулс вкара своя гол номер 100 във Висшата лига в 72-а минута на двубоя. Луиш Нани центрира топката към Маме Диуф, там защитник на домакините изби, но топката попадна в Скоулс, който със силен удар с десния крак от близко разстояние направи резултата 1:0 за Юнайтед. В даденото от съдията продължение на срещата Уулвс пропусна да изравни резултата от много чиста позиция. След грешка в отбраната на "червените дяволи" влезлият като резерва английския нападател Сам Вокс не успя да учели вратата зад Едвин ван Дев Саар от около три метра, след като бе оставен напълно непокрит.

Стартови състави:

Уулвс:
Ханеман, Крадок, Уард, Бера, Зубар, Фоли, Гуедиора, Хенри, Джоунс, Джарвис, Дойл

Ман Юнайтед:

Ван Дер Саар, Евра, Фърдинанд, Браун, Видич, Карик, Нани, Скоулс, Валенсия, Гибсън, Бербатов

► Уулвърхямптън - Манчестър Юнайтед 0:1
0:1 - Скоулс, 72\'

Видео от мача вижте ТУК!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nig1914
07.03.2010 09:22

хайде време ти е да се скриваш за 2-3 месеца,после пак можеш да изгрухтиш...че иначе ще ни е мъчно без теб!ЧАО АСДИС *thumb_up*

bobeto_
07.03.2010 09:14

прав си за повечето неща методиев но за едно не с прав. Да първенството ни е много смешно, но относно Левски. Може и да сме много слаби сега .. но ще се оправим

MeToDueB
07.03.2010 09:08

добре бате .. гледай си бг първенстовто ти казвам още веднъж .. какви простотии ? Че гледаш най-долното и най-смешното първенство .. и на всичкото отгоре и най-смешния отбор .. ти по-добре не говори, че ти не простотии .. ами друго няма какво да измислиш .. гледай си днеска мачовете смешните там .. и трай *wink* ..

nig1914
07.03.2010 09:06

Абе,ти да не си Азис?А се пишеш Методиев!Само е така!Толкова простотии на едно място никога не бях чел! *thumb_up*

MeToDueB
07.03.2010 09:02

но все пак тука в България колкото и да го плюят някакви жалки хорица .. той е много пред тях нали ? И да се спукат от яд и челни стойки да правят .. пак само могат да сънуват, че са на неговото място .. и че живеят неговия живот .. така или иначе .. ние български играч в отбор от такова равнище .. няма да доживеем да видим, а и въобще нашия футбол е за закриване .. така че .. аз се радвам докато има играчи, като Бербатов най-вече .. Мартин и Стилян ..

MeToDueB
07.03.2010 09:00

а относно Бербатов .. той скоро го каза, че можел да си стои в Тотнъм до края на кариерата .. паметници щяха да му вдигат и т.н .. колко важни голове вкара на какви ли не грандове .. и наистина беше голям лидер, но прие предизвикателството да играе за по-голям отбор .. отиде там и се представя на ниво, в сезон, в който е започнал 12,13 мача като титуляр .. има 9 гола и 4 асистенции, а през миналия имаше 8 гола до това време, през по-миналите по 10 .. просто не е най-големия реализатор и чакал .. да седи само в наказателното, като куция Бенд, Саха и разни други и да му се удря в носа и да бута гол след гол, а и гради атаките .. нещо много полезно, но той ще остане недооценен от едни и оценен от други .. няма как да бъде по-различно ..

MeToDueB
07.03.2010 08:53

имаше и къде къде по-добри отбори за него .. той точно Манчестър ли избра .. в Манчестър няма голяма фигура, която да гради атаките .. той им се нагърбва с тая задача, ама в мач, като вчеращния .. сам ли да си я подаде и да я вкара .. навсякъде имат големи играчи, които да изграждат атаките .. Арсенал - Фабрегас, Челси - Лампард, Милан - Пирло, Барса - Шави, Иниеста - Ливърпул - Джерард .. навсякъде във всеки голям отбор, а Манчестър кой има ? Карик, който не подава .. или Флетчър същия компас .. Манчестър винаги съм се чудил как печелят големите битки .. ама това .. имат си добър вратар .. напред вкарат някой случаен гол и бият, а красивата игра .. майна и, важното е да търчат *lol*

офф ниг .. гледай си бате скапаното бг първенство и днеска миньорчето какво ще ви прави .. и не ме занимавай нито с Левски, нито с ЦСКА, защото аз гледам футбол .. не балет, идиотщина, кални бании и т.н. .. нещо, което ти сигурен съм не пропускаш .. в бг първенството хахахахахахха. Страшно ви се бърка представата за истински футбол с тоя Левски и това смешно първенство .. нямам думи направо.

MeToDueB
07.03.2010 08:51

Не Бербатов си е за голям отбор, но Манчестър не е за него .. то така си е в големите отбори де .. в повечето. Всеки иска да се докаже, всеки се лакоми и се хамали от 30 метра .. само като видят зор я подават .. мога да изредя 10 играчи на Манчестър, които се лакомят .. само заради себе си, за да им се изпише името като голмайстори .. разбирам ги .. конкуренция голяма, искам да са титуляри, ама грозно правят .. как така Валенсия вчера имаше 1,2 хубави центрирания и много неточни удари .. а когато Рууни играе има по една маса добри центрирания .. и повече го търсат Рууни примерно .. от нашия. Той и Руунката е лаком, но той за друго е лаком .. не заради себе си, не за да е голямата работа голмайстор .. а заради отбора .. това вече е друго, има характер на победител .. ама не да ми се лакоми като Гибс Мибс .. Карик Марик и разни там други .. поне да можеха да вкарват. Той и Роналдо се лакомеше заради себе си, ама ги правеше сами да си говорят .. прецака се Бербатов с тоя отбор .. тая година ТОтнъм имат шанс за топ4 .. там беше голяма фигура .. нямаше лакоми футболисти и си бележеше страхотни голов ..

nig1914
07.03.2010 08:51

Я червения червей Методиев изпълзя от калната си дупка!Да-ние сме горди сини фенове,а ти си мазен червен гъзолизец! *thumb_up*

Dente00
07.03.2010 01:31

Еми според мен да си фен на Челси не е жалко..на който и отбор да си фен не е жалко *wink* Бербатов е един доста добър играч ама има едно голямо НО *smile* Поне според мен не е играч за такъв отбор..пак казвам лично мое мнение,но според мен в Тотнъм си беше перфектно Все пак успех БЪЛГАРИ сме нема Левски нема ЦСКА...Пирин и тем подобни! БЪЛГАРИН е и с това трябва да се гордеем.... Живеем в държава която е колкото столицата на една голяма дуржава и имаме игрища колкото в едно градче в средно голяма държава не забравяйте това!!

RichardEvans
06.03.2010 23:38

Lolipop e едно малоумно тролче, което винаги поства негативни коментари в теми на Юнайтед и всички знаят ,че е жалко фенче на Челски. Съжалявам те. Но колкото пъти вляза в този сайт и видя новините, а после коментарите се обеждавам в това колко си тъп!

fena_man_utd
06.03.2010 22:25

Lollipopp,Искам да ти зада един въпрос преди да ти отговоря аз на твоите ''тъпотии''Гледа ли мача?Ако си го гледал щеше да видиш,че Бербо играеше много добре просто не стигаха чак толкова много топки до него.А когато това ставаше винаги имаше човек,който го пресираше.Вярно имаше ситуации,в които трябваше да се представи по-добре,но не го направи.Днес ми хареса играта му.Докато Парк и Диуф бяха доста лакоми.

plame_1914
06.03.2010 22:22

Lollipopp,такива като теб,които мислят само за себе си,не разбират явното желание на САФ и Бербатов да станат Шампиони,а не да ги има в голмайсторите!Да си професионалист,значи да гледаш да си вършиш работата за която са те пуснали да вършиш,а не да трупаш статистика и отбора да върви на долу!

plame_1914
06.03.2010 22:16

Аз мача го гледах много добре,а това,че губел всяка 2-а топка,бих ти казал,като ходиш другия път в Еврото да намалиш бирата,оти си гледал Гибсън!Виж оценките му след мачовете му от хората които наистина разбират тази игра,треньорите,не Бербомразците и журналята подкупна и се образовай малко!И мога да ви кажа,че Левскарите подкрепят повече Бербо от който и да е!Ма,то си е до сиво вещество,не до псуване и омраза.

Lollipopp
06.03.2010 22:09

plame_1914 - каква му е задачата? да се върти на едно място май *erm* нали го пуска като нападател бе "доклатения" трябва да стои пред наказателното и да чака , а не както одеве се случи - най-близо до вратата на Уулвс и в един момент се оказа най-далече спрямо хората от Юнайтед които тръгнаха от дълбочина *sick* и Диуф щеше да свърши много повече работа , защото тича , бори се и най-вече знае къде трябва да стои след като е нападател , а Фъргюсън като иска Бербатов да му прави играта да го зачеркне от листата на нападателите и да го остави халф , защото именно заради това Бербатов получава толкова критики , защото е нападател и трябва да вкарва , а не да подава за да вкарват *thinking* и Бербатов ако играеш толкова колкото в Юнайтед и за националния щеше да е добре ... но Юнайтед дават пари и на нащо момче му харесва повече там отколкото да защитава цветове на страната си *thumb_down*

Futbulfen
06.03.2010 21:46

Няма спасение за нас трезво мислещите..сега след контузията на Оуен САФ ще пуска Барби секи мач титуляр..като гледам какви индивиди като Диуф има и като имаме предвид почивките,които ще се дават на Рууни..трагедия момчета,трагедия. ОСтавете тия патриоти прости да си защитават кукера и рано или късно Юнайтед ще страда..жалко,мн жалко! *sick*

jackkarvar
06.03.2010 21:44

АКО НЕ БЕШЕ БЕРБАТОВ НЯМАШЕ ДА ИМА КОЙ ДА ИЗНЕСЕ ТОПКАТА *thumb_up*

manunited666
06.03.2010 21:43

MeToDueB айде малко да спреш с глупостите.Говеда та говеда ... само левскарите ли говорят срещу Бербатов бе ? На мача ЦСКА - Леверкузен , турско червените се разцепиха да го псуват а вие си продължавате , говеда , левскари и гонзо.Аз съм Левскар но харесвам Бербатов а познавам много ЦСКА-ри дето само го плюват.Затова земи замълчи.Говеда , Гонзо ... аман от тапанари.

LFCk0mAr_8_9_14
06.03.2010 21:42

plame_1914 Ти гелда ли мача бе. Кажи речи всяка втора топка, която Бербо взимаше я губеше на 2-рата секунда. Вземи погледай малко футбол преди да бръщолевиш простотии. Гелдах мача до 65-70 минута, писна ми и си тръгнах от Еврофутбола. Нямаше да све учудя ако Манчестър бяха направили Х или бяха паднали... *sick* *thumb_down* *erm*

plame_1914
06.03.2010 21:33

Много сте зле някои!Добре,че беше Бербо да им движи играта и да им увлича по 2-3 защитника,та да блеснат колците зад него!

Lollipopp,а,Ти,бе тъпчо недоклатен,кажи,ако Диуф беше на мястото на Бербатов титуляр колко щеше да му е полезното действие!?

Толкова ли е трудно на мозъчетата ви да асимилират точната задача на нашето момче,която САФ му е отредил!?Да кажеш на най полезният играч на Ман Ю в последните мачове,дърво е меко казано неадекватно!Ай,ша,ви...

la4o71
06.03.2010 21:32

айдее време е за хейтърите ... Първите се обадиха *lol* този Диуф от коя джунгала са го купили. То бива пропуски , но чак пък толкоз ... g0 uNiteD *beer*

MeToDueB
06.03.2010 21:30

el_diablo написа: и ти си говедо нали .. няма как .. само говеда хранят толкова много по Бербатов .. аз понзавам 4,5 говеда (е приятели са ми добри), но точно те .. и само те хранят Бербатов .. хаха бахти завистта .. Бербатов отдавна избяга от смешния ни футбол .. гледайте си левскито и трайте .. те са по-добри *lol* *lol* *lol* .. и Гонзо е велик 88 мача, като легионер .. 5 гола *lol* или 7 не помня вечве

MeToDueB
06.03.2010 21:27

точно в тоя мач хвърли страшно много усилия да пресира съперника, да печели топки и пак правеше от онези "марковите" за него страхотни извеждащи подавания, но съотборниците му са куци и не се възползваха, а Карик много нагло се раздаваше .. нагъл и лаком. Скоус на 35 .. ама вкара много важен гол .. Улвс на собствен терен са много труден съперник ..

el_diablo
06.03.2010 21:26

Методиев смешко ти не се ли отказа от тоя сайт бе *lol* Като те видях как ревеш за Барби в оная статия все едно той те храни и зависиш от него направо ми стана жал за теб..Що не земеш да се ожениш за него? Смешник..

Lollipopp
06.03.2010 21:24

и къде беше Бербатов в тоя мач *erm* големия стълб в средата на терена може би *lol*

Ginekologa
06.03.2010 21:21

олееее олееолееее олее какъв късмет 1-1 за малко виждах гола *lol* *lol*

Lollipopp
06.03.2010 21:03

тоя коментатора получи оргазъм от гола на Скоулс *lol*

Toncho0o
06.03.2010 20:26

аз като гледам нани и гибсон и те само гре6ат.. като цяло отборът не е на ниво не само Бербатов.. а Гибсон хване топка независимо от каква позиция е и стреля .. после се извинява, ама то след дъжд ка4улка

Lollipopp
06.03.2010 20:09

немога да го разбера *erm* уж е нападател и то сам и се мотае по центъра *sick*

Lollipopp
06.03.2010 19:20

айде сега да я видим какво може девойката ни *lol*