Байерн сбърка срещу Кьолн, Вердер и Щутгарт не се победиха (видео)

18:28
Байерн сбърка срещу Кьолн, Вердер и Щутгарт не се победиха (видео)
Лидерът в германската Бундеслига Байерн Мюнхен не успя да победи тима на Кьолн като гост в 25-я кръг на първенството, като срещата завърши наравно 1:1.

Първият гол в този мач отбеляза бившият играч на баварците Лукас Подолски, който откри резултата в 31-а минута. Грандът от Мюнхен успя да стигне едва до равенството, след като Бастиан Швайнщайгер вкара за 1:1 в 58-а минута.

В друг мач от днес отборите на Вердер Бремен и Щутгарт завършиха наравно 2:2. Гостите могат да съжаляват за изпуснатата победа, тъй като имаха два гола преднина почти до края на мача.

Първото попадение падна в 15-а минута, когато руският нападател Павел Погребняк откри резултата. Малко преди края на първото полувреме Сами Кедира даде още един гол аванс на Щутгарт.

Вердер Бремен обаче успя да стигне до равенството, като първо се разписа Уго Алмейда в 75-а минута, а крайното 2:2 оформи Торстен Фрингс от дузпа в 81-а минута.

Останалите резултати от днешните срещи в Бундеслигата:

Айнтрахт - Шалке 1:4
Фрайбург - Хановер 1:2
Хамбургер - Херта 1:0
Волфсбург - Бохум 4:1

Видео от мача на Байерн вижте ТУК!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dente00
07.03.2010 01:19

Забелязвам,че статийте за Бербо или за някой друг играч са в пъти по-големи от тези за цяло първенство или даден мач *lol* Нямам думи

arsenov
06.03.2010 18:31

ае селяни ако може направете 1 статия за немското и италианското и след това пишете само за бербатов и за изневерите на некви *thumb_down*