Здравков: Ще видим различен Левски срещу Миньор

18:11
Здравков: Ще видим различен Левски срещу Миньор
Изпълняващият длъжността старши-треньор на Левски Антони Здравков и защитникът Йордан Милиев говориха пред представителите на медиите на брифинг организиран от клуба преди двубоя с Миньор.

"Двубоят с Миньор се явява първия ни официален мач за годината. За съжаление не играхме срещу Ботев Пловдив и сме длъжни сега да играем на високо ниво, в добро темпо и да спечелим срещата с Миньор. Убеден съм, че ще видим един различен Левски в сравнение с контролата със Спартак Пловдив. Футболистите са мотивирани да покажат на феновете, че възможностите не са това, което показаха срещу Спартак", заяви Здравков.

"Имаме пряка и прясна информация за отбора на Миньор. Знаем техните силни и слаби страни. Надявам се, че това което сме го говорили в съблекалнята на теория, ще бъде изпълнено и на практика в мача. Въпросителни около състава нямаме. Всичко е уточнено предварително, тренирано е и сме подготвени. Топузаков ще си партнира с Милиев в защита. Знаете, че в тази зона нямаме голям избор и заради контузии и заради факта, че напуснаха футболисти", сподели още Здравков.

"Г-н Батков беше при нас на стадиона тази сутрин. Нищо извънредно не се е случило. Видя се с момчетата, това е нещо съвсем нормално. Той не беше идвал от доста време и искаше да види момчетата, да усети атмосферата в отбора", съобщи Здравков.

От своя страна защитникът Йордан Милиев заяви, че мача с Миньор ще е тежък. "Познаваме Миньор, уважаваме всички съперници. Мачът с Миньор ще е тежък. Очаквам доста сериозна битка през целия мач. Трябва да дадем всичко от себе си, за да спечелим срещата", каза Милиев.

"Добре се чувствам след мача с Полша. Всеки футболист трябва да има за цел да попадне в националния тим и аз не правя изключение. Но сега на преден план изникват срещите в първенството, всяка от които ще бъде битка за Левски", Каза още Милиев.

"Топузаков е легенда на Левски. За мен е чест да играя задно с него в центъра на защитата. Той има голям опит, аз се стремя да се уча от него и да си паснем по най-добрия начин в защитата", завърши Милиев

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация