Странно! Доменек поема Ювентус?

12:34
Странно! Доменек поема Ювентус?
Медиите в Италия разтърсиха феновете на Ювентус с новината, че наскоро президентът на тима Жан-Клод Блан е разговарял с Раймон Доменек за възможността специалиста да поеме "Старата госпожа" след края на Мондиал 2010 година.

Както е известно, договорът на Доменек с националния отбор на Франция изтича след предстоящото Световно първенство в ЮАР и след края на форума той ще бъде свободен агент.

"Не съм виждал Доменек от мача ни с Байерн Мюнхен в Германия. Тогава не сме говорили за възможността той да стане треньор на Юве", коментира президентът на торинци пред френското издание "Екип".

Блан обаче, не каза нищо относно слуховете, че водил телефонни разговори с настоящия селекционер на "петлите".

Евентуално назначение на Доменек начело на Ювентус би било доста странен ход на ръководството на торинци, тъй като този специалист никога не е крил, че ненавижда Италия и италианския футбол като цяло. Напомняме ви и, че нападател като Давид Трезеге от няколко години не получава повиквателна за националния отбор на Франция, тъй като играе в клуб от Серия А.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
12.03.2010 23:23

Тоя нещастник има точно една титла на Франция, при това на втора дивизия *lol*

YAYA
06.03.2010 20:23

И аз искам Марчело Липи да ни стане треньор ама... *wink*

go6etoo2
06.03.2010 15:21

Kaпело вече беше треньор на Juventus но едва ли ще се върне колкото за Гасперини сам съгласен

Juventus_tifoz
06.03.2010 13:30

Не съм съгласен с patoka, че Доменек е добър треньор и не мисля, че ще дойде в Ювентус. Като селекционер на Франция не се представя кой знае колко добре, дори имаше един футболист от националния на Франция, който беше казал, че Доменек не струва като треньор. Ако ще е този, по - добре да си оставят Дзак. Лично аз искам за треньор Капело, както се пишеше в Тутоспорт тези дни. Макар, че е малко вероятно да дойде, добър избор ще е Гасперини, защото изгради от Дженоа много стабилен отбор, а освен това обича Ювентус. FORZA JUVE *beer*

patoka
06.03.2010 13:25

Нали Ювентус искат да правят супер селекция за другия сезон.Макар , че точно Доменек не е идеалния треньор е доста по-добър избор от Дзекерони.

Juventus_tifoz
06.03.2010 13:08

Леле, тоя ако дойде ще ни закопае на цяло *erm* Трябва да сменят и Блан. Тоя смотаняк няма и понятие от футбол, а е президент на Ювентус. Пълно е с некадърници.

go6etoo2
06.03.2010 12:49

a данно така Juve пак ще се върне като гранд *thumb_up*