В Стара Загора ще оправят агнета, ако вземат точка от ЦСКА

11:49
В Стара Загора ще оправят агнета, ако вземат точка от ЦСКА
Премиите за Берое преди мача с ЦСКА валят една след друга. Не е ясно дали трети отбор е готов да финансира старозагорци за равен или победа срещу червените, но пък футболистите имат сигурни две агнета. Обеща ги бизнесменът Боян Станков, който е и бивш президент на клуба. Условието е беройци да не загубят мача, съобщава "7 дни спорт".

"Давам агнетата, само Берое да не падне. Няма значение дали ще бие, или ще направи равен", каза Боян Станков.

Футболистите се въодушевиха от новината. Вчера в отбора лафът беше "Бием ЦСКА, след това оправяме и агнетата!". Отделно от това играчите ще си получат регламентираните премии от ръководството на клуба. И всяка друга награда е добре дошла, но първо трябва да се справим с червените, пресмятат в отбора.

Двубоят с ЦСКА се очертава като един от най-интересните за сезона в "А" група. Организаторите очакват пълен стадион за мача, а настроенията в града са за победа. По-старите фенове припомнят, че ЦСКА не е губил шампионатен мач в Стара Загора от 20 години насам. Последната победа е от 1990 г. с гол на Тодор Станев-Германеца за 1:0, а оттогава насам червените са губили само веднъж за Купата на България през 2007 г. с 0:1 след попадение на Лино Лопеш.

Отделно агитката на Берое обещава голямо шоу по трибуните. Полицията в града е накрак, понеже се очакват над 700 привърженици на ЦСКА да заемат места на трибуната за гости под светлинното табло. Последното гостуване на ЦСКА под Аязмото през пролетта на 2008 г. завърши с инциденти по улиците на Стара Загора и сблъсъци между запалянковци.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация