Ван Гаал: Важното е, че с жена ми често правим любов!

10:59
Ван Гаал: Важното е, че с жена ми често правим любов!
Треньорът на Байерн Луис ван Гаал гостува в предаването на DSF "Ауди стар ток". Пред Клаус Грьоневалд той говори за целите на Байерн, за плановете си да стане треньор на Германия и за кучешката любов.

Водещ: Добър вечер, днес наш гост е един от най-успешните треньори в Европа. С Аякс спечели Шампионската лига и три пъти титлата на Холандия. С Барселона взе 4 титли за 3 години. През 2009 г. сензационно стана шампион на Холандия с АЗ Алкмаар, а в неделя поведе в Бундеслигата с Байерн Мюнхен. Добре дошъл, Луис ван Гаал! В провинция Байерн казват Mia San Mia, което означава: "Ние сме най-големите". Бързо свикнахте с този манталитет.

- Още на първата ми пресконференция признах, че съм арогантен. Това по-скоро означава, че имам самочувствие, че съм упорит, твърдоглав. Като всички в Байерн.

- Чувствате ли се добре дошъл?


- От дете съм привърженик на Германия въпреки че живеех с хора, които не ви харесваха. Вие сте много открити, щастливи. Спазвате нормите, а за мен това е важно. Кухнята е прекрасна - аз обичам да ям месо, а тук месо се готви по хиляди начини. Прекрасно е. Любимото ми вино е Риоха (испанско), но бялото вино в Германия и Австрия също ми харесва.

- Казвате, че сте наш фен заради дисциплината и точността. Но има ли у вас нещо типично холандско? Бихте ли отишли например на почивка с каравана.


- Не. Ще ви разкажа една история. Имам две много хубави дъщери. Веднъж, когато бяха малки, със съпругата ми ги заведохме на почивка на къмпинг във Франция. Те се запознаха с много деца и си играеха по цял ден. Това добре, но всяка сутрин край караваната ни идваха две кучета. Почваше се див лай, изправяха си опашките и почваха да се ухажват. Заради кучетата се наложи да обяснявам на моите дъщери какво е това секс.

В разговора се включва съпругата му - Труус


Водещ: Г-жо Труус, как се запознахте с Луис ван Гаал?

- На световното в САЩ през 1994 г. Бях пресаташе на една застрахователна компания и ни трябваше експерт по футбол. Моят шеф предложи да наемем Ван Гаал. Той беше треньор на Аякс, а това не ми харесваше, защото аз съм от Фейенорд. Не бях съгласна, но се наложи да му се обадя. Малко се страхувах, защото го познавах само покрай футбола. Оказа се, че се разбираме и след световното почнахме да излизаме, а през 2008 г. се оженихме в Португалия. Предложих сватбата да е на стадиона на Фейенорд, но Луис забрани. Каза ми, че съм побъркана да искам това от него. Той винаги иска най-доброто, но аз познавам и другата му страна.

Знам колко е наивен.
Веднъж ме пита дали имаме сол.

- Естествено, че имаме - казах аз.
- А къде е?
- Е, как къде, в гаража - отговорих на шега. Той обаче не разбра, че се шегувам и отиде в гаража да си търси сол.


Ван Гаал: С жена ми се караме, но и много се забавляваме. Тя знае, че искам да ме съблазняват. Най-важното е, че често правим любов.

Водещ: Разбрахме, че обичате жена си и Германия. А бихте ли станали треньор на бундестима, след като напуснете Байерн?

- Харесвам немските футболисти, защото умеят за 90 минути да се концентрират върху играта. Затова с удоволствие бих станал треньор на националния отбор.

- Нали знаете, че чужденец никога не е водел Германия.


- Винаги има първи път. Тази година целта ми е титлата с Байерн, а по-нататък купата в Шампионската лига. Но ако спечеля и двете в първия ми сезон, няма да има накъде да се развивам. Ще трябва да си тръгна. Сега треньор на Германия е Йоги Льов, който се разбира добре с играчите. Но развали отношенията си с футболния съюз и не беше много разумно хората да разбират за това.

- Кой е конкурент №1 на Байерн за титлата в Бундеслигата?”


- Байер Леверкузен играе добре, но от няколко седмици тръгна надолу. В Шалке 04 намериха начин да останат близо до нас и може би те са най-опасният ни конкурент. Мисля, че Феликс Магат (Шалке) е най-добрият немски треньор. Той е работил на много места и навсякъде има успех. Не трябва да подценяваме и двата отбора. Първенството още не е свършило, но ние сме Байерн.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация