Страшилището обещало на Андоне да отслабне

10:22
Страшилището обещало на Андоне да отслабне
Ексцентричният аржентински нападател Кристиан Фабиани, който е стар любимец на треньора на ЦСКА Йоан Андоне от съвместния им престой в румънския Клуж Напока, дал дума, че ще отслабне с 15 кила до лятото.

Тогава настоящият нападател щял да напусне Ривър Плейт и ако червените още имат мерак за него, да стъпи на Армията.

Миналата седмица станаха ясни намеренията на Андоне да привлече едрогабаритния таран, който е известен в цяла Южна Америка с прякора Страшилището.

"Кристиан притежава отлични качества, които му позволяват да играе футбол на най-високо ниво. Гардира отлично топката. Никога не съм срещал толкова техничен нападател. Той е бунтар, но обича футбола. Единствено трябва да свали няколко килограма",коментира Андоне пред румънската преса.

Фабиани се прочу с изпълнението си през сезон 2003/2004, когато като играч на чилийския Палестино празнуваше головете си с маска на популярния анимационен герой Шрек.

Таранът също така е известен и като ценител на женската красота, като през кревата му са минали някои от най-засуканите аржентински хубавици.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dente00
06.03.2010 15:48

Сметай 15 кила трябва да отслабне...за какво говедо си говориме *lol* В България всяка година чакаме някоя "звезда" и накрая се оказва нереалния глупак Тасевски само си залужи чакането всички други дето ги чакаме...имаме големи надежди и тн. са просто жалки

nedkata95
06.03.2010 10:35

ше е интересно даа гоо видиим в българското парвенство *thumb_up*