На Гонзо му писна от схемата на Мъри

09:49
На Гонзо му писна от схемата на Мъри
Мениджърът на Левски Георги Иванов - Гонзо обмисля сериозна промяна в тактически план преди утрешния мач на "сините" срещу Миньор Перник, твърди близкото до ЦСКА издание "Тема спорт".

На Иванов му писнало от схемата 4-3-3, преливаща в 4-5-1, която бе наложена на Герена от Станимир Стоилов.

В последните години левскарите неизменно играят с тази тактическа схема, но в последните контроли на тима "сините" изглеждаха доста ялови във фаза атака и Гонзо решил да направи промяна в постройката на своя тим.

Така утре срещу Миньор шампионите ще играят в схема 4-4-2. На върха на атаката ще действа дуото Еньо Кръстовчев - Мирослав Антонов. Александър Александров - Алекс ще бъде поставен на нетипичната за него позиция на десен външен халф, тъй като Димитър Телкийски не е успял да се възстанови от травмата, която го мъчеше, и ще пропусне сблъсъка с "чуковете".

Добрата новина за Левски е, че Георги Сърмов е преборил контузията си и ще бъде сред титулярите на Гонзо за предстоящия двубой.

Припомняме ви, че Велислав Вуцов бе човекът, който се опита да играе със схема 4-4-2 в Левски. Резултатът от това беше загубата с 0:1 на Герена от БАТЕ Борисов и уволнението на Вили.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ANTWERPMIRACLES
15.03.2010 09:41

От стила на Станимир Стоилов не остана и помен. "Левски" се върна към демодирания футбол от времето , когато самия Гонзо бе основна фигура в отбора. Скован , хаотичен , с изсипвания на топката в наказателното поле , а там - каквото стане. Безидейност и посредственост. Гонзо има договор като футболист , а при сегашното положение , Батков спестява две заплати - за спортно-техн. директор и за старши треньор.

Dente00
06.03.2010 15:49

Гонзо ми прави много добро впечатление като наставник ама с някой статисти както каза Бардон " Или не искат или просто немогат да играят" няма как да стане и Мауринио заедно с САФ да са ни наставници пак нищо няма да стане