Бащата на Караджов: Пенев срина сина ми!

09:34
Бащата на Караджов: Пенев срина сина ми!
Бащата на Иван Караджов - Милчо, направи някои шокиращи разкрития за периода, в който Любослав Пенев беше наставник на ЦСКА.

"Единственото, което правиха на тренировки, бе да въртят обиколки на стадиона. И двамата Ивановци бяха с разбита психика. Идваха при мен тук в Кресна. Водих ги на разходка в планината. Бяха много травматизирани", споделя Милчо Караджов пред "168 часа". Разказът на Караджов-старши се отнася за времето, когато собственикът на ЦСКА Димитър Борисов върна Иван Иванов и Караджов-младши в първия отбор.

"Много пъти съм искал да звънна на Любо Пенев и да му кажа, че не е прав да постъпва по този начин. Те са млади хора, почти деца. На него сме ги поверили. На техните години Пенев не е ли ходил по дискотеки? Да му беше завъртял един шамар, нямаше да му се разсърдя. Но да смачка сина ми по този начин. Не мога да го разбера", допълва бащата на Иван Караджов.

Бизнесменът от Кресна също така се ядосва, че някои медии са нарочили сина му и често се гаврят с младия вратар на ЦСКА.

"Тъкмо се бяха прибрали от лагера в Анталия и се видяхме в апартамента на Иван в София. Беше последният ден от прошка и се събрахме семейно. Синът ми си легна в 22 часа, а Иван Иванов си тръгна за вкъщи в Златица. В същото време по телевизията говореха, че са ги видели в дискотека да правят лицеви опори на дансинга. А Иван си беше легнал да спи в другата стая. Мислех да звъня в телевизията и да кажа да спрат да говорят глупости, но песле се отказаха", казва още Милчо Караджов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DeviLLmaN90
08.03.2010 02:17

sluchainik няма лошо да вървят по дискотеки. Но и малко от малко са съобразяват. Ем то ако е в свестен отбор от европа не да ги пратят в резервите ще ги изгонят.

Lollipopp
06.03.2010 13:49

2та Иванчовци са издънките в българския футбол *thumb_down*

nig1914
06.03.2010 11:16

На тате момчето!И как точно Пенев го срина?Като му сипваше насила водка в устата ли?А и другия "сринат" го видяхме в Полша!Какъв пас даде на полския нападател!Безценно!

sluchainik
06.03.2010 11:01

Много е прав ! Млади мом4ета са кфо му има да излизат на Дискотеки ...