ЦСКА бави договора на Тодор Янчев

08:34
ЦСКА бави договора на Тодор Янчев
В парирането на постоянните атаки от министерството на спорта и мениджъри ЦСКА не успява да се погрижи за собствените си звезди. Ръководството на клуба още не е предложило нов договор на капитана Тодор Янчев. От години халфът е сърцето на "червените", участва и при трите титли на ЦСКА през новия век и запалянковците го боготворят. И в Борисовата градина може би смятат, че новият договор е само формалност.

През зимата руският Сатурн поиска да купи Янчев, след като го гледа в контролните мачове в Анталия. Тогава железният халф бе категоричен: "Бъдещето ми е в ЦСКА!"

Лъчезар Танев, мениджър на Янчев, ще влезе в контакт с ръководството на клуба през следващата седмица. Без договори през лятото остават бразилецът Маркиньос и латвиецът Викторс Мороз. И двамата също още не са преподписали, а е възможно да си тръгнат в името на обновяването.

В същото време една от звездите в зимната селекция на ЦСКА си остава звезда от... лазарета. Французинът от конгоански произход Елиот Гранден отново не тренира, чувства болки в адукторите. Французинът отпадна от групата за днешното гостуване на Берое заедно с Маркиньос и Николай Манчев.

Гранден тъкмо бе започнал пълноценни занимания, след като през целия лагер на "червените" в Анталия се възстановяваше от травма в коляното. Неслучайно, когато подписваше договора си, бившият кадър на Олимпик Марсилия преговаряше с шестима мениджъри зад гърба си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация