БФС взима капитанската лента на Бербатов

08:15
БФС взима капитанската лента на Бербатов
Лигавщините на Димитър Бербатов дошли в повече на шефовете от БФС, съобщава "7 дни спорт". Още на следващия изпълком недоволни хора от управлението на централата ще повдигнат въпроса този докога ще го търпят. Над половината състав на изпълкома е против това Бербатов да си разиграва коня както си иска.

Възможно е официално да бъде поискано снемането му от капитанския пост в националния тим. Обвиненията са в скатаване и мързел.

Конкретният повод е мачът с Полша, в който най-скъпата резерва в света за пореден път игра абсолютно безотговорно.

Бербатов вече е опротивял и на съотборниците си в националния. Играчите се питали помежду си: "Този капитан ли е, манекен ли е, кмет ли е?" В отбора вече си говорят, че е напълно излишно да го викат за контролни мачове. Бербатов идвал на тях само за да отбие номера. По-добре да се даде шанс и на други момчета, твърдят някои от националите.

"Преди всеки приятелски мач вървят пазарлъци колко време да играе", свидетелства източник от отбора. Обикновено се стигало до разбирателство с тежкаря да рита едно полувреме. В него Бербатов се влачи 45 минути по игрището и си излиза отегчен на почивката. "Като не му се играе, по-добре да си каже и да викнат някой друг", недоволстват национали, които отнасят псувни покрай звездата на Манчестър Юнайтед

Чашата преляла преди мача с Полша. Когато отборът се събрал във Варшава, Бербатов казал, че го боли и може да не играе. Вместо да го върне обратно в Манчестър, Мъри взел да го увещава да вземе участие в мача. От лигавщините му били отчаяни дори врели и кипели национали със заслуги като Боби Михайлов и Наско Сираков. Засега обаче двамата си траят.

Твърди се още, че една от причините Димитър Иванков да се откаже от националния отбор било именно безхаберието на Бербатов. На вратаря на Бурсаспор му писнало да му пълнят кошарата, а онзи отпред да прави каквото си иска. Впрочем напрежението между двамата било още от есента на 2007 г., когато паднахме 0:2 от Холандия в Амстердам. След мача
Бербатов взел да бучи, че сме пуснали два евтини гола. Иванков пък измърморил, че някои хора не могат да вкарат от пет метра - точно такъв пропуск направи Бербатов в началото на същия мач при 0:0.

"На Мъри не му стиска да се откаже от Бербатов поне за контролните мачове и да даде шанс на други момчета", недоволстват в националния. От цялата работа на далавера е само Бербатов - хем е в националния, хем си взема парите в Юнайтед, хем и не се напъва.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vankata713
06.03.2010 22:24

Aбе вие се молете да не го оставят националния отбор Бербатов и Стенли 4е тогава 6те го загазим *lol* BERBA FAN!! *thumb_up*

Lassitar
06.03.2010 18:53

martinkata2003 Съгласен съм за правилата на Уефа за контролите.Явно и грешно съм те разбрал за това,че си фенка на манекенчето?Но след като държавата не те уважава,защо все още приема поканите за националния?Да откаже,и така ще се покаже че не е доволен от нещо или някой.Това е мъжка постъпка.А сега какво прави?Идва,разхожда фланелката,иска си полагамите пари за мачовете които е играл.Храни си егото,че е голмайстор,гъделичка си самочувствието че всичко се върти около него,и не си дава зор.За кво уважение говориш.Като ме пращаш да спя,няма ли да ми пожелаеш лека нощ? *wink*

martinkata2003
06.03.2010 17:53

Lassitar,хабер си нямаш за какво става дума.Изобщо не си разбрал думите ми правилно.Първо въобще не съм фен на Берба и изобщо не ми харесва играта му.Много обичам Юнайтед и съм против неговия трансфер там,защото той не е за там.А относно кой прославя България и кой не.....Ами мисля,че Берба я е прославил достатъчно и без да играе за национала.Колкото и слаб да е,хората го познават.Сега като кажеш България,чужденците се сещат първо или за Стоичков,или за Берба.И изобщо не ми говори пък за контролите.Защото ако се поинтересуваш малко и потърси инфо,ще разбереш,че европейските грандове имат право да оттеглят от национални контроли футболистите си от пътрвия отбор с цел да ги запазят свежи и здрави.Това го има като правило наложено от Фифа.Сега само не искам да ме коментираш,че аз съм писал правилата или подобни тъпотии.Просто го приеми.А относно това,аз какъв българин съм.Ами да.Ако бях в положението на Берба нямаше да играя за национала,защото държавата не ме уважава,защо трябва аз да я уважавам.Айде легни се наспи и не ме занимавай с тъпотии. *thumb_down*

Vylkov
06.03.2010 17:52

cocp ти някой друг мач си гледал брато *wink*

SnaiperistaA
06.03.2010 17:11

Стенли е истинския капитан и на него трябва да бъде дадена лентата,дори и тази статия да е абсолютно жълта и невярна *smile*

Dente00
06.03.2010 16:04

Ми бате и на мене не ми харесва ама той не е само проблема...погледни ни защитата *lol* Все едно сме се сабрали 4 фена и играеме за националния...даже може да играем по-добре

Dente00
06.03.2010 15:35

Бербо не ми харесва изобщо.. НО според мен е безценен като играе точно зад нападателите *wink* Камбуров и Божинов а зад тях Бербо с халфове като Марто,Стенли и Благо просто трябва да сме машини в АТАКА...и пак идва едно НО! нямаме качествена защита *sick*

cocp
06.03.2010 15:34

Отвратителна статия! Аз помня как Бербатов се връщаше в центъра и лъжеше по трима в мача с Полша! И българските медии ли започвате с критиките!? Тъкмо ссе поспряха в Англия и сега започвате вие... започвам да се замислям трябва ли въобще да влизам в този сайт... след толкова грешни статии, пулни с лъжи и всяващи интриги!

SaimanP
06.03.2010 15:27

Вижте сега прави са че силата на Бербо не е в бягането.Неговата сила е в задържането на топката и извеждащи пасове към нападателите.Това че тапия Мъри неможе да разбере на каква позиция трябва да го пуска си е негов проблем да си пусне кабелна и да гледа мач на United поне един пЪт да се поучи малко от класен мениджър!!!А на всички фенове на българския футбол мога да кажа МОМЧЕТА В БЪЛГАРИЯ НЯМА ФУТБОЛ ОТ ПОНЕ 15 ГОДИНИ ТАКА ЧЕ НЕ СЕ СЪРДЕТЕ НА ЕДИНСТВЕНИТЕ ХОРА В НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР КОЙТО ИМАТ ПОНЕ МАЛКА ПРЕДСТАВА ОТ КОЯ СТРАНА СЕ РИТА ТОПКАТА!!!

ultrablue1914
06.03.2010 15:00

"Ако не са Марто , Стенли и БЕРБО национала ще се класира ДРУГ ПЪТ!"

Ами те и с тях се класираха...ама друг път!

ultrablue1914
06.03.2010 14:37

Крайно време беше да го разжалват.Много го изтърпяха!Даже според мен е по-добре изобщо да не го викат в национала!Така хем вълка сит,хем агнето цяло!Хем той ще си се грижи само как да се задържи при големите мангизи в Юнайтед и няма да се притеснява,че на някой мач на България може да стъпи накриво,хем пък и ние(зрителите),ще сме доволни,че няма да трошим нерви заради това,че освен да разхожда фланелката друга работа не върши!

afrolu
06.03.2010 14:24

Добрееее защо плюете по Бербата,като другите да не са играли нещо повече от него.Като цяло мога да кажа ,че момчетата не са виновни просто нямаме добър треньор и моралът ни е под всякаква критика.Никой просто не си вярва ,че може да се постигне нещо на този етап .

Vylkov
06.03.2010 14:12

За този и за още някои от национала не важи максимата БЪЛГРИЯ НАД ВСИчКО *thinking*

Vylkov
06.03.2010 14:09

Scunthorpen напълно си прав!Такива,че и къде по-добри нападатели играят в Англия и по целия свят...Как се изръси фърги за този апатичен и безразличен човек ума още не ми го проумява *angry*

krasenco
06.03.2010 14:03

Scunthorpe как искаме да вкарва,като не можем да направим една опасна атака.Не можем да се надяваме сам да прави голове.Това не е отбор за мен.В добрите отбори вкарват всички,халфове,крила,централни защитници при статични.Ти на мача с Полша,колко смислени атаки видя.Най-много полужения имахме от индивидуални действия на Божинов.Пак повтарям,това не е отбор за мен.Никакав стил,бавна игра,грешни пасове,лошо подредена защита.Искам да кажа,че Бербатов не ни е най-големия проблем.

tiesto89
06.03.2010 14:03

Направо го махат тапото Барби,то плюс туй за нищо не става даже и разлика няма да се усети

Scunthorpe
06.03.2010 13:55

krasenco Не си прав,че тука никой не е играл футбол.А и защо винаги трябва да получава топката на тепсия пред вратата за да вкара, да изработи един гол сам нали е "голям футболист".Не му е мястото на тоя мързел в националния,нито пък в Ман.Юн.Взе доста трофей на аванта и се налапа с кинти,сега трябва да му се молят и да се пазарят с негова милост колко минути да играе.

krasenco
06.03.2010 13:52

Vylkov Стойчков с какви футболисти играеше,а сега какви са.Тогава реално нямахме слаб пост в националния.Стойчков е един!Не може да очакваме да имаме винаги такъв като него.За следвашите 100 години,най-много да имаме още един такъв футболист,даже не е сигурно и че това ще стане.

krasenco
06.03.2010 13:48

Сигурен съм,че няма такова нещо!Не БФС,а Уинър искат да му вземат лентата *smile* А като толкова много знаете,да не би Чавдар Янков или много други да не играят по-добре,но на вас само Бербатов ви е в устата.То всичко на всичко имаме 3-ма класни играчи и остава да махнем единия!Едно разбрах,че полувината от вас никога не са играли футбол и го доказвате с вашите коментари.На мача с Полша,Бербатов колко топки получи,който не са между поне 2-ма защитници и топката да не е спорна.На него му трябва пространство да покаже качествата си,а другите не могат да дадат един точен пас.Мъри много добре го каза:Не Бербатов,не вкарва на големите отбори,а България не вкарва.Защо плюете само него.Да не би Живко Миланов да е играл по-добре.Направи сумати грешни отигравания.Ч.Янков,който трябва да организира атаките беше пълна дупка.Б.Георгиев се беше изгубил по-терена.Сърмов не го чухме цял мач.Веско Минев направи много грешки,даже 1-вия гол от него стана(склонен съм да го оправдая заради напрежението в него).Ама вие сте слепи и не виждате,че реално никой не играе.

TOTTU_2
06.03.2010 13:45

Liverpool, а защо и Уейн Руни в Ман.Юн. се оплаква, че Димитър Бербатов само му е развалял играта???

manchev90
06.03.2010 13:43

да си го кажем направо нямаме футболисти Бербатов 30 милиона резерва в Манч. Мартин Петров най-добрия (според мен) резерва в Сити чудят се къде да го продадът... Божинов резерва в Парма... единствено Ст.Петров който играе редовно и се разчита на него в чужбина а защитата ни е под всякаква критика !!!

Scunthorpe
06.03.2010 13:40

Да вкара два гола на Милан примерно или на Челси както прави Руни.Тогава човек да каже евала голям играч.

Vylkov
06.03.2010 13:40

След Стоичков България няма центр. нападател,макар,че Ицо не беше точно централен нападател,но той играеше със сърце,раздаваше се по терена и караше феновете да се гордеят че са БЪЛГАРИ!Е като тренер не става,но това,което е дал за БЪЛГАРИЯ-ШАПКА МУ СВАЛЯМ! *thumb_up* *thumb_up*

rockamring
06.03.2010 13:39

Бербатов е единствения който се опитва да играе в този национален отбор

Scunthorpe
06.03.2010 13:38

*lol* ЕЕЕхахаххаа кога бележи в Юнайтед ве.Като някой като Руни,Нани или Валенсия излъже цялата защита или я увлече и му даде пас на два метра пред вратата на отбор като Бърнли.Е да тогава бележи.

footballfan
06.03.2010 13:34

А какво да прави Бербатов при още 10 човека които и хабер си нямат от футбол!? Все Бербатов е виновен за всичко. Не може само той да играе и накрая да се иска победа. В Юнайтед бележи защото там всички играят заедно. Една птичка пролет не прави.

danistrong
06.03.2010 13:23

Нека му вземат лентата , напуска националния и всичко свършва дотук ... *thumb_up*

liverpoolll
06.03.2010 13:23

За Състоянието на Националния отбор имат вина абсолютно всички !!! Бербатов не бележил голове за националния , ми как да бележи ?!? Не може 90 минути да чакач един Мартин Петров и Стенли да те изведет та ти открият играта да ти подадът някои свестен пас и да вкараш ,фудбола е колективна игра от 11 души , истината е там че и Бг няма класни играчи , ( а Защо няма там е друг вапрос ?)Пък в Англия бил враквал ми ще вкарва в Ман. играе с Руни с Гигс , Валенсия Нани и куб други дисциплинирани играчи , които му правят положенията завличат играчи остаят му празни пространства и така нататак ... Се га ще кажите че като му подадат много вкарва , верно има много случай пропуска , но в англия има повече ситоации . В никакав случаи не гу защитавам че са пести и не дава всичко от себеси , ся на бялото черно няма как да кажем. не трябва да тарсим вината само в него вина имат обсолутно всички от БФС до играчи и тренъори . Апсурните голове дето защитата допусна срещу Кипър и детинските грешки които се допускат от играчите уж играещи професионален фудбол за тях кво ще кажете ?

Scunthorpe
06.03.2010 13:22

Ако има как да му го лапнете толкова го обичате тоя педал ве.САФ просто го държи в Ман.Ю по простата пречина,че неиска да си признае за лошия трансфер който направи.Ако трябва да сме реалисти Майкъл.О.е 10 каласи над Бербатов.

Kalinho
06.03.2010 13:19

Време беше Барби да му вземат лентата сега следва и екипа не може все да се скътава и да вкарва на ГРАНДОВЕ като МАЛТА и видиш ли станал голмайстор номер 1 а като играем срещу силните всеки се пита той играе ли или само гледа. Вижте Руни с контузия и 90 мин. игра момчето ама е Руни титуляр и основен играч в Манчестър. Барби 45мин се разхожда и после що търка пейката ами търкая за това защото го мързи и е леке. Стилян трябва да е новия капитан а втори да е Мартин те винаги се раздават играли са и контузени много от вас забравиха че сериозната контузия преди време на Мартин стана точно по време на мач на националите в който той знаеше че може да се контузи но игра а куклата Барби се крие като мишка

Scunthorpe
06.03.2010 13:16

А ве от тоя нищо нестава ве.Сега като го махнат от Ман.Юн. и кариерката,ще му се сгромуляса на тоя лигльо.И какво толко е направил в Юнайтед та го хвалите ве.Вкарва на Бърнли,Уигън,Болтън,все на по слабите отбори и после ми бил голям..хахахаха пълен смешник.А за националния дума да не става лигавия манекен се пази от контузийка.Стилян игра финал два дни преди мача с Полша и пак се представи на ниво.А това кьопаво лайно само се разхжда по терена.Да се маха от националния и като го махнат и от Ман.Юн,ще ми рита после в отборчета като Бърнли,Портсмунт а кои знае дали нема да е и някой тим като Донкастер примерно.Пълно лайно е тоя. *thumb_down*

fucky
06.03.2010 13:00

ДОБЪР ДЕН,ЧЕ Е МЪРЗЕЛИВ МАМА ВИ СЛЯПА..... НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТОЯ НЕДОНОСНИК БАРБИ, ПО ЗЛЕ Е И ОТ ЛЕНИВЕЦ ! *angry* *evil*

biserms
06.03.2010 12:52

Капитан трябва да е Гошо Петков според мен.Берба не става за капитан.А мисля, че му е време да напусне национала изобщо...Имаме млади,талантливи нападатели, които трябва да получат шанс за изява - Ивелин Попов, Валери Божинов, Димитър Макриев...Също така Митко Рангелов и Марто Камбуров.Берба не ни трябва ! *thumb_down*

peshkin
06.03.2010 12:51

Тъпите говеда Мъри и Наско искат да отвлекат вниманието от себе си и си измислят всякакви глупости ! За 45те минути е казал Съра, а това че е играл безобразно го вярват само завидливите говеда, чиито играчета опозориха отбора ! Долни курви !

Gutiso
06.03.2010 12:42

Тия Стоилов и Михайлов незнам до кога ще ги търпиме. Търпяхме , Търпяхме , но това тяхното вече прекалява. Да си ходят и Боби Михайлов да взима и сина си със себе си ,защото къде видяха вратар в него нз.

chelsea28
06.03.2010 12:40

MeToDueB И аз много мразя някой да критикува Бербатов, но истината е, че той найстина не трябва да е капитан! Той всепак е централен нападател, а един нападател не може да следи цялата игра на терена освен нападението и куп други причини които също не може да прави един нападател! За мен капитан на национала ни трябва да е С. Петров той помага много на защитата и на изграждането на атаката! Виж и Англия все едно Руни да е капитан на нац. им отбор *lol* *wink*

gordy
06.03.2010 12:39

Браво Winner!Грандиозно малоумен коментар!Ставате все по-добри!Браво!

MeToDueB
06.03.2010 12:26

а това най-скъпата резерва в света е най-злобния и тъп коментар .. къде е резерва бе ? Като Гигс, Скоус и който и да е от големите в Юнайтед остане на пейката (а в случая на Бербатов с причина, контузия) .. резерва ли му казват бе разбирачеви ? Няма резерва, която всеки мач, като титуляр да бута по един гол и после да е резерва нарочно .. просто болките се обаждат. Абе прости българи .. какво да ви се обяснява, като нямате 2 лв в джоба и Бербатов ви е виновен, че има милиони .. всичко от там идва, завистта.

MeToDueB
06.03.2010 12:22

край .. с тази тъпа злобна статия от вас уинерчета .. ме загубихте, като потребител .. злобейте си на воля, да Бербатов е виновен, че ни набутаха 2 гола на контра-атака, да Бербатов е виновен, че паднахме с 1-6 от Сърбия и за всичко е виновен Бербатов. А добрите ни защитници са виновни за това, че той има на сметката си най-много голове за националния .. и че е стигнал от кочина България, до Англия - Манчестър Юнайтед .. край .. аз повече няма да влизам в тоя сайт. Бербатов може и да няма качества на лидер, но това ли е начина .. разхождал се бил, че той беше най-често с топката още от нащо наказателно през първото, ама сам ли да си я подаде и да я вкара .. поне малко да разбирахте от футбол .. Сбогом *angry*

botevforever
06.03.2010 11:57

Бербо капитан - НЕ !!!! Някой да ми каже кога е последния мач, я който е видял 'капитана' ни да се раздаде за националите - да тича, да вкарва, да бъде истински водач на отбора !!! *thumb_down*

deanbox
06.03.2010 11:41

Не Бербатов,а Наско,Перуката и Мъри-пионката трябва час по-скоро да си идат там,където им е мястото-на майната си!

Lassitar
06.03.2010 11:41

Най-накрая.Да му вземат лентата,че и екипа.Сега всички ще кажат,че синьото Бфс го плюе,защото е "най-добрия" футболист на Бг и защото е от Цска.Други ще спорят,че синята част от националния са против него..И за какъв чеп ни е,дори и като резерва(питам vipzone).Да си взема паричките без да играе..както е в Ман..А коментара на martinkata2003 просто показва,колко заблудени са феновете на Бербо.Кой е САФ,че да казва кой футболист колко ще играе.В кой свят живееш.Да носинш символа на една държава,е чест и гордост.И ако не дадеш максимума от себе си,дори и без положителен резултата,то тогава нямаш място в отбора.Няма значение контрола ли или официален мач,а относно това че ако си и ти няма да играеш показва клко ти е за Родината.От такива българи като теб,навсякъде ще ни сочат с пръст

whitegoat93
06.03.2010 11:18

Абе тва 5 годишно нямаше да напише толкова глупава статия..."Чашата преляла преди мача с Полша" ама вие чувате ли се?Топката стигна до Бербатов един или два пъти,а човека се връщаше назад и игра като дефанзивен халф поне на 4-5 пъти.Мъри-то пуснал в халфа Сармата,Стенли и Янков и после обвиняват Бербатов...ми с 3 дефанзивни халфа кво искате? Деба и тъпаци! *sick*

Punisher_111
06.03.2010 11:09

Бербатов не струва, по добре да си хваща пътя и да се маха *thumb_down*

dafet_bg
06.03.2010 11:06

Хора, чувате ли се??? Какво трябва да направи Бербатов - да се върне да отнеме топката, да напредне, сам на себе си да подаде и да вкара. Един отбор не е от трима, четирима, а от 11.

LB2xl
06.03.2010 11:04

Абре това са слухове врели некипели...Какво ревете сякаш сме станали последни в групата бербо усрал всички положения..нищо не бил направил...Стига бре...Българите разбираме от 2 неща футбол и политика...ама май и в 2те ни няма...Айде малко по-позитивно идват кфалификаций подкрепете отбора дайте им вяра...За кой играят те за нас...Еми усетете се един път за винаги...АЙДЕ ДА ЖИВЕЕЕ БЪЛГАРИЯЯ !!!

tishkata
06.03.2010 11:02

Ако става въпрос за капитанската лента,мисля че Стилян е точният човек-има и футболните качества и характера.Но пък и да "гоним" Бербатов......хайде да не ставаме смешни.Вярно че,понякога ходи като балерина или фея , но във важните мачове се раздава, дори и да не бележи.Било времето на Божинов-докато не започнете да плюете и него след 2 мача.Аз пък мисля че двамата ще са страхотен тандем.Жалко е че не си спомням да съм ги виждал да играят заедно скоро.

nedkata95
06.03.2010 10:38

Бербатов не показваа нищо в националния. Наистина е време на Божинов. Бербатов не е мотивиран ,а Божинов иска да се докаже.Това е шанса ни през кфалификациите *wink*

kaligyla
06.03.2010 10:36

е рунии игра цял ма4 за англия в приателскя ма4 с египет и са фаргиии им наду главите 4е е играл толко та тука половението предполагам е сащото

chelsea666
06.03.2010 10:33

Тия хора досега спаха ли че не го видяха тоя СМЕШНИК на мама момчето че с върти като пумпал на терена и незнае на къде да тръгне ебахти СВЛЕЧЕНОТО човече Валери Божинов е хиледи класи над тоя смешко може да не е вкарал гол срещу Полша но поне показа желание момчето а оня надут МУХЛЬО по добре да си седи в манчестер и въобще да не се появява в националния отбор защото вече става смешен на терена като седи и чака някоя заблудена топка да го удари и да вкара гол.Не казвам че целият ни отбор игра добре но това което прави Бербатов не му прави чест като капитан на националния отбор на БЪЛГАРИЯ знам че много хора го подкрепят но нека не забравяме че БЪЛГАРИЯ е много по важна от някои си Митко които се подиграва с националната фланелка тои просто трябва да бъде ИЗГОНЕН от отбора.

martinkata2003
06.03.2010 10:30

Това са пълни тъпотии.Особено,че се пазарял колко време да играе.Специално за контролите това може да го реши мениджъра на клубния му тим.Ако САФ е казал,че Берба няма да играе повече от 45 мин,Мъри не може да го пусне.Просто големите отбори имат по-наотварени мачове и националите се съобразяват с тях,когато става дума за измислени контроли.И не че защитавам Берба,но и аз да играех в националния и аз нямаше да си давам зор.И без това само те плюят.Аз се чудя как още не се е отказал.БФС първо трябва да си оправи собствените батаци и после да се сърди на играчите.Пффф *sick*

angel_hi
06.03.2010 10:28

Пълни глупости се пишат за Берба.Не е мързелив,просто не се раздава много с националният,а с Манчо не му дава САФ много шансове за изява.Националният не е само Бербатов.Той играе в най-силният отбор в света-Ман Юн това му стига.

tokkay
06.03.2010 10:14

Егати и простотията... Инфантилни статии от хора с акъл на петгодишни, пълна лудница, а не сайт с претенции да бъде сериозен и полезен...

svilen4o0
06.03.2010 10:13

има момчета в национала които играят с цялото си сърце а тез "големите звезди" си барат "унея работи" и не ги е*е за национала ... *sick*

vipzone
06.03.2010 09:56

Бербатов ни трябва в националния дори и като резерва.За капитан от ясно по ясно ,че не става!

Fabregas_boy
06.03.2010 09:45

Бербатов БЕШЕ велик,сега залезе.Според мен идва времето на Божинов *wink*

Anaxagoras
06.03.2010 09:34

Какви сте вие че да гоните някой от националния? Отбора е на всички българи и в него трябва да играят най-добрите ни футболисти, а Бербатов е най-добрия ни футболист. Ядосвайте се сега че не се класираме, защото когато Бербо, Стенби и Марто се откажат ще се радваме че не сме последни в групата. Не разбрахте ли че не е Бербатов виновен за състоянието на футбола ни. Напротив, той е нещо извънредно в нашия футбол. Аз му се чудя как търпи това отношение, ако бях на негово място щях да си грабна чукалата

Richi_IGL
06.03.2010 09:32

Вие чувате ли се бе паляци?!КЪДЕ СЕ Е ЧУЛО НЯКОЯ ЗВЕЗДА НА НАЦИОНЛЕН ОТБОР ДА СЕ ПАЗИ ИЛИ ДА НЕ ИГРАЕ ЩОТО БИЛО ПРИЯТЕЛСКИ МАЧ..ЕБАТИ ТЪПАЦИТЕ СТЕ...КАТО ГЛЕДАМ С НЕГО НИЩО НЕ НАПРАВИХМЕ ТАКА ЧЕ НЕ ВИЖДАМ ЗА КАКВО СПОРИМЕ

saka_39
06.03.2010 09:29

ми добре, махнете го от национала и играйте с божинката и ивелин.аз ако бях на бербо на мястото се махах.к'во да седя при тия лайнари наско,боби,плешко и мешко...

la4o71
06.03.2010 09:28

хаухьхау ся бербатов ли ви е виновен .... То не става само с 2-3 добри футболиста .А пък ако бербатов се махне ,не от Полша а от Сан Марино ще паднем. Сега трябва да викнат за вратар -Пиргов *thumb_up*

ov3r
06.03.2010 09:20

Чудя се, кога ли ще му писне на човека да се занимава с помияри и тем подобни малки душици и ще си бие камшика... А случи ли си това... не Европейско, ми на Балканиада няма да ни вземат. А тия статии от типа "тиражира 7 дни спорт" и "научи Меридиан мач" може да си ги забутате където намерите за най-удобно.

kaligyla
06.03.2010 09:09

а ина4е бербо си е прав да не си дава зор в некав усран приателски ма4 даже в такива ма4ове незнам що го викат много ясно 4е се пази за отбора в които играе да не му идват доходите от националния тои е наясно 4е квото и да играят накрая нищо нема да стане така или ина4е 4е си троши краката в приателски ма4 щура работа

Adicted
06.03.2010 09:05

ако се махне берба "СУПЕР" да вземат гонзо хаха тапаци и тоя типстър дето го е писал това.НЕ ПИШИ ПОВЕЧЕ.Че си много зле тва остана да го махнат и сме ....... *thumb_down*

plamen_ch
06.03.2010 09:01

Поредно доказателство за това чии интереси обслужва изпълкома.
Ако толкова искаха да помогнат на футбола то трябва по най-бързия начин да изритат Мъри и човека с пурата.

kaligyla
06.03.2010 08:54

днао бербо да се откаже да видиме после кои ще е виновен сигорно стилян *smile* ако не тои наи вероиатно петкан нали ги гледах си4ки срещу полша така се панираха се едно играят срещу англия пална скраб само 4е не тарсят вината кадето трябва а ина4е последното място в групата ни е в карпа варзано ние сме ве4е от по долна класа от отборите в групата ни

nig1914
06.03.2010 08:50

Еееей най-накрая се сетиха!"Кмет ли е,манекен ли е"-манекенКА е още от ранна юношеска възраст *thinking*

bacardy_breezer
06.03.2010 08:41

Ако се махне Бербатов и се викне Камбуров на негово място, не само, че ще бием Малта, но ще започнем да играем много,много по-добре.Тоя човек не е за национала...Ако в квалификациите играем така, както срещу Полша имаме 2 загуби от Англия, 2 загуби от Швейцария, 1 загуба и равен с Черна гора и най-много победа и равен срещу Уелс.Което има няма са 5-6 точки = 4 място в групата *sick*

barbutko
06.03.2010 08:38

аз ако съм на берба с този смешен национален отбор никога няма да се срамя по света.не е виновен берба точно изпъл кома е виновен за безхаберието в национала.да се видят що за мижитурки са начело с михайлов,стойлов и сираков.бербатов не трябва да обира критиките на нещастното ни управление.пълни негодяй са се събрали в бфс. *thumb_up*

kaligyla
06.03.2010 08:22

е няма как треее да се тарси некои виновен затова 4е нищо не става от отбора се некои треее да обере вредните ма се 4удя като пишат подобни глупости и като тои и стенли се махнат от националниа дали ше можеме поне малта да биеме самнявам се верно марзеливи4ак е но поне има идея как се играе тая игра *smile*