Локо и Славия не се победиха в калната нива в Мездра

17:04
Локо и Славия не се победиха в калната нива в Мездра
Отборите на Локомотив Мездра и Славия не излъчиха победител в първата среща от 17-и кръг на българската "А" група и завършиха при резултат 0:0.

Двубоят се игра на стадион "Локомотив" в Мездра и бе наблюдаван от около 1000 души. Двата тима бяха изключително затруднени от тежкия терен, като преобладаваха пропуските и грубата игра. В 13-а минута след грешка на вратаря на "белите", домакините имаха шанс да отбележат, но защитник на столичния тим изчисти. В 24-а минута Раис Мболи се реваншира за неубедителната изява и извади много опасен шут на Русев. В 33-а минута пред Димитров от Славия се откри удобна възможност, но с общи усилия защитата и вратарят на Локомотив Мездра се справиха с положението.

В 51-а минута Исмаил Иса можеше да зарадва 300-та фенове на стадиона, но ударът му от малък ъгъл бе спасен от стража на гостите Мболи. В 67-а минута бившият славист Керчев бе изведен от Коприваров и стреля от малкото наказателно поле, Мболи отново показа класа и спаси своите.

В края на двубоя Славия имаше шанс да отбележи, но стражът на Локомотив демонстрира майсторство и подпечата нулевото реми.

Със спечелената точка отборът от столицата зае 5-о място с актив от 28 точки, докато Локомотив е на 13-о, с 14 точки, преди изиграването на останалите срещи от кръга.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

devata
05.03.2010 18:11

Овчата глава и бат Венци да черпят *beer*