\"Лига Европа няма значение за нас\"

18:50
\"Лига Европа няма значение за нас\"
Капитанът на Ювентус Алесандро Дел Пиеро разкри, че дори и "бианконерите" да спечелят Лига Европа в края на сезона, това няма да има никакво значение и кампанията на торинци ще си остане провалена.

Както е известно, в края на август Юве стартира в Серия А като претендент за Скудетото, а в момента отборът се бори за четвъртото място.

"Класирането в Серия А казва всичко. Сезонът ни е ужасен и каквото и да направим до края няма да променим факта, че не бяхме претендент за титлата", коментира Дел Пиеро пред "Ла Стампа".

"Да спечелим Лига Европа? Не искам да гледам толкова надалеч в бъдещето, но дори и да успеем да триумфираме в този турнир, това пак няма да успее да пребори горчилката от провала ни през тази кампания", допълни легендата на Ювентус.

" Фиорентина? Ще е много труден мач. Те са добър отбор, но се надявам да мислят повече за предстоящия им двубой с Байерн Мюнхен", каза още Дел Пиеро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

go6etoo2
06.03.2010 18:31

в Juve проблема е че няма такъв Футболист като Недвед ,Диего изобщо него замества

futbolist4eto9
06.03.2010 17:59

КАК може алекс да казва такива работи те зна4и не се борят за ни6ту кав отбор сте вие

Dente00
06.03.2010 05:58

Е защо да няма...и без това се очертава догодина пак да сте в Лига Европа *lol* И Серия А няма значение за вас...и Шампионската лига нямаше значение Сега Лигата няма значение *smile* Интересна логика според мен да се бориш за нищо