Нов кошмар за Сашо Тунчев след претърпяна операция на коляното

14:36
Нов кошмар за Сашо Тунчев след претърпяна операция на коляното
Българският национален защитник Александър Тунчев, който защитава цветовете на английския Лестър, е претърпял операция на контузеното си коляно и ще бъде извън терените за период от шест месеца.

Бившият играч на ЦСКА е бил лекуван в продължение на цял месец с инжекции в Испания, но контузеното му коляно не се е възстановило и е трябвало да се направи операция. От ръководството на Лестър са взели това решение с цел националът да е готов за началото на новия сезон, който "лисиците" могат да започнат и във Висшата лига на Англия.

"Тунчев мина скенер във вторник, а в сряда беше опериран. Надяваме се да е готов за началото на новия сезон, когато ще ни е много нужен", заяви мениджърът на тима Найджъл Питърсън.

"Възстановяването от подобен вид операция трае между четири и шест месеца, така че се надяваме той да е с нас в началото на следващата кампания", допълни мениджърът на "лисиците".

От както се присъедини към Лестър Сашо Тунчев непрестанно е преследван от контузии. В последните три години от своята кариера бившият бранител на ЦСКА ляга под ножа за трети път.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

krasenco
05.03.2010 18:45

Найстина жалко за него.По мое мнение той е най-добрия български защитник в последните години.

svetlio_vn
05.03.2010 16:16

Жалко за Тунчев . Изключително кадърен футболист , дано се възстанови напълно колкото е възможно по-скоро и отново да играе футбол на високо ранище .