Шест основни играчи на Челси аут за сблъсъка със Сток Сити

16:27
Шест основни играчи на Челси аут за сблъсъка със Сток Сити
Неприятни новини, свързани с контузии на основни играчи, разтърсиха лагера на Челси преди предстоящия мач за ФА къп срещу Сток Сити в неделя.

Вчера е станало ясно, че десният бек Жозе Босингва, който лекува травма на коляното от октомври, се нуждае от нова операция, която ще го остави извън терена до края на сезона.

Завръщането на Майкъл Есиен в игра се отлага за поне още две седмици, разкрива асистентът на Карло Анчелоти Рей Уилкинс. Както е известно, Есиен получи травма в коляното си през януари и се очакваше той де е готов за игра в началото на март. Ганайският халф обаче е получил усложнения на контузията си и в Челси още ще трябва да чакат пълното оздравяване на играча.

Новият контузен в лагера на "сините" е бранителят Рикардо Карвальо, който страда от мускулна травма. Напомняме ви, че Петър Чех пък получи травма в глезена по време на мача с Интер и още се лекува от нея.

За предстоящия сблъсък с "грънчарите" от състава на Челси ще отсъстват и Михаел Балак, и Жулиано Белети, които изтърпяват наказания за червените картони, които получиха по време на мача с Манчестър Сити.

Така Челси ще трябва да надвие Сток Сити, въпреки че шест от основните футболисти на тима няма да могат да вземат участие в тази среща.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sdm
06.03.2010 01:01

Да внимават,че тея обичат да чупят крака. *thumb_down*

nikiviki99
05.03.2010 21:02

Абе за Челси съм, но с тази форма няма да се класират нито за Шампионската, нито за Лига Европа а направо за....... ЧЕМПИЪНШИП! Разбира се в кръга за шегата

DeadPoet_RIP
05.03.2010 17:26

Най-вероятно още 4ма ще са контузени след мача Стоук са истински селски чубани *lol*

Man_Un_Fen_92
05.03.2010 17:04

*lol* Истинско ДЕРБИ *joking* успех на стоук сити *thumb_up*

zerocgti
05.03.2010 17:00

Мега сблъсък... направо към дерби си отива...