Раниери взима стария си познайник Галас в Рома

13:37
Раниери взима стария си познайник Галас в Рома
Клаудио Раниери е започнал офанзива по привличането на Уилям Галас от Арсенал, твърди "Дейли Мейл". Наставникът на Рома познава много добре френския защитник и ще се опита да го убеди да се присъедини към римляните на свободен трансфер след края на сезона.

Както е известно, Галас все още не е подписал нов контракт с "топчиите", тъй като от лондонския клуб са склонни да му предложат договор само за една година. 32-годишният защитник обаче, търси клуб, който да му предложи по-дългосрочно обвързване.

От Рома били готови да дадат на Галас тригодишен договор стига той да се съгласи на по-ниска заплата от тази, която взима в Арсенал.

Пресата на Острова смята, че добрите отношения между Раниери и Галас може да се окажат решаващ фактор за решението на бранителя. През 2001 година Клаудио Раниери, който тогава водеше Челси, даде 6,5 милиона паунда на Олимпик Марсилия за Галас и го наложи в стартовия състав на "сините".

Сега италианският специалист желае да събере Филип Мексес и Галас в сърцето на защитата на Рома от следващия сезон. В момента партньор на Мексес в защитата е Николас Бурдисо, но след края на тази кампания се очаква той да се завърне в Интер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Punisher_111
05.03.2010 15:24

Ако Галас си тръгне то тогава Арсенал ще трябва да търси друг централен защитник, който да си партнира добре с Вермаелен. Нито Кембъл, нито Силвестър, нито Джуру магат да се сравняват с Галас!

biznesmen
05.03.2010 14:33

Галас е най-добрия защитник на Арсенал.Ако го пуснат да отиде в Рома ще бъде голяма грешка

DeadPoet_RIP
05.03.2010 14:22

И Галас да си замине Вермаален,Сендерос (ако не си тръгне) , Джуру,Силвестър и Кембъл ще свършат работа макар че от всички защитници които имаме Галас определно е най-качественият !